Stark-familien er med i ny "Game of Thrones"-serie: Her er alt, hvad vi ved

Rollen som Arya Stark spilles af Maisie Williams.

Rollen som Arya Stark spilles af Maisie Williams.

Foto: HBO

Hvis du stadig har traumer over slutningen på "Game of Thrones" og græder dig i søvn, fordi du savner Arya, Sansa, Jon Snow og alle de andre, er der godt nyt. 

HBO har teaset for en spin-off af den populære serie siden 2016, og nu er der endeligt nyt.

Sidste år kom det frem, at serien ville være en forløber - altså foregå tidsmæssigt før den oprindelige "Game of Thrones" - og nu er flere detaljer begyndt at komme frem. 

Ingen titel

"Game of Thrones"-forfatteren George R. R. Martin har kaldt spin-off-serien for "The Long Night", men det er ikke bekræftet, at dette er den officielle titel. 

I et interview med Entertaiment Weekly har han sagt, at serien absolut ikke har en titel, men også, at han har overvejet at kalde den "The Longest Night". 

Den foregår før "Game of Thrones" 

HBO beskrev sidste juni, at den kommende serie vil foregå "tusinde år før" den oprindelige "Game of Thrones"-serie. Så der er ingen fare for, at vi får en babyudgave af Jon Snow at se. 

Serien vil fokusere mere på historien om Westeros. 

Der vil være hundredevis af kongerier 

George R. R. Martin har udtalt, at vi i "Game of Thrones" taler om de syv kongerier - the Seven Kingdoms of Westeros - men at der tidligere har været flere. 

- Hvis du går længere tilbage, så er der ni kongerier, og 12 kongerier, og til sidst er der 100 kongerier - smukke kongerier - og det er den æra, vi taler om her", har han sagt til Entertainment Weekly

Ok. Og rigtig mange synes, at "Game of Thrones" var forvirrende. Det lader til, at der er endnu mere at holde styr på i den kommende serie. 

Flere favorit-familier vil være med

George R. R. Martin har fortalt, at "Stark-familien vil helt sikkert være der". Det er måske én af de bedste nyheder, man som "Game of Thrones"-fan kunne få. 

Han har også sagt, at Lannister-familien ikke helt vil være der endnu. 

Disse skuespillere er bekræftede 

Ifølge HBO, så vil Naomi Watts spille én af hovedkaraktererne. Hendes rolle er beskrevet som, at hun spiller en person, der er vigtig i et samfund, men som gemmer på en mørk hemmelighed. 

Artiklen fortsætter under billedet

Naomi Watts for en stor rolle i den kommende serie (foto: MEGA) 

Derudover vil Miranda Richardson (Rita Skeeter fra "Harry Potter"), Jamie Campbell Bower ("Sweeney Todd" og "Fantastic Beasts"), Georgie Henley ("The Chronicles of Narnia") og Toby Regbo ("The Last Kingdom" og "Fantastic Beasts") også være med. 

Der er endnu ikke meldt noget ud om, hvornår vi får den kommende serie at se, men det peger i retning af, at vi i hvert fald skal vente i et år. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close