Kendte7. marts 2024

Mikkel Skelskov er fortsat i krig med Charlotte Lytton Kejser: - Jeg bryder mig ikke om hende

Det tyder ikke på, at der er den store genforening i sigte for Amalie Szigethys kæreste, Mikkel Skelskov, og Lotte Lytton Kejser
Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har boet sammen i godt et år, lyder det fra Mikkel.
Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har boet sammen i godt et år, lyder det fra Mikkel.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Lotte Lytton Kejser om forholdet til Amalie: Jeg har ingen kontrol

Selvom kærligheden tilsyneladende blomstrer for Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov, der har boet sammen det sidste års tid, så er kærligheden til svigermor en noget anden historie.

Amalie Szigethys mor, Lotte Lytton Kejser, har nemlig været lagt på is i over et år. Noget som Lotte tidligere har fortalt var "Amalies eget valg".

Men der vist heller ikke meget kærlighed at hente fra svigersønnen, Mikkel Skelskov.

Da han torsdag aften mødte SE og HØR i forbindelse med gallapremieren på "Askepot - The Musical" i Koncertsalen i Tivoli, København ville vi naturligvis gerne høre, hvordan det står til med det anstrengte forhold.

- Det har vi stadigvæk, lød den klare melding fra Mikkel.

- Jeg tror i virkeligheden, at vi laver det, der kan kaldes for den moderne 30-års krig, for jeg har ikke tænkt mig at blive gode venner med hende lige foreløbigt.

Jeg bryder mig ikke om hende, og så er det sagt.

Mikkel Skelskov om svigermor Lotte Kejser.

Lotte Kejser har ikke tidligere villet afsløre, hvad der er den nøjagtige årsag til, at hverken Mikkel eller Amalie ønsker kontakt med hende, men hun har dog været villig til at indrømme, at det delvist er hendes skuld, at forholdet med kendisdatteren står skidt til.

- Jeg savner dem og synes, at det er mærkeligt, lød det i sommer, da SE og HØR spurgte Lotte Kejser om, hvordan hun havde det med ikke at se sin datter eller sine to børnebørn.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-07/asdgsfhj.png
Amalie Szigethy (tv.) og moren Lotte Kejser (th.).
  Foto: Mikael Rieck

Alle, der har fulgt Amalie siden sin spæde start i "Paradise Hotel" ved, at hun altid har haft et særligt nært forhold til sin mor. De har altid været "som kop og kande", som Amalie så fint engang har beskrevet det. Derfor er det da også ekstra svært.

- Vi har jo været sammen hver dag, siden Amalie blev født, og siden pigerne blev født, lød forklaringen sidste år fra Lotte.

- Jeg vil bare gerne have et enkelt livstegn.

Sponsoreret indhold