Kendte7. august 2023

Midt i skilsmisserygter: Natalie Portman og Benjamin Millepied separeret

Efter 11 år sammen har den 42-årige Oscar-vinder smidt vielsesringen
Natalie Portman poses during a photocall before Dior Haute Couture Fall/Winter 2023-2024 collection show in Paris, France, July 3, 2023. REUTERS/Sarah Meyssonnier
Noget tyder på, at ægteskabet mellem Natalie Portman og Benjamin Millepied ikke står til at redde.
 Foto: Sarah Meyssonnier/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Se billederne: Natalie Portman tydeligt oprørt efter utroskabsrygter

Rygterne om en skilsmisse mellem den garvede skuespillerinde og hendes franske dansergemal, 46-årige Benjamin Millepied, har længe floreret.

Forleden blev Natalie Portman således spottet af paparazzifotografer uden sin vielsesring, da hun deltog i et møde "National Women's Soccer League"-hold i Australien. Og det er ikke første gang.

De sidste par måneder har diverse utroskabsrygter i den grad floreret på det store internet, og det forlyder således, at hr. Millepied har været sin skuespillerhustru utro med en 20 år yngre ung klimaaktivist.

Og noget tyder nu på, at ægteskabet ikke står til at redde:

– Efter nyheden om hans (Benjamin Millepieds, red.) affære kom ud, har de prøvet at arbejde på deres ægteskab og er på nuværende på god fod, fortæller en insider til amerikanske US Weekly.

Der er dog ikke noget, der tyder på, at parret har planer om at finde sammen igen. I hvert fald fortæller samme insider, at de tidligere turtelduer har besluttet sig for at lade sig separere.

Portman og Millepied har sammen børnene Aleph og Amalia på henholdsvis 12 og seks år og har været gift siden august 2012.

Sponsoreret indhold