Kendte6. juni 2023

Natalie Portman i utroskabsdrama: Manden fanget med elskerinde

Filmstjernens mand har angiveligt i længere tid haft en affære med en tyve år yngre kendt klimaaktivist
Der går rygter om, at Natalie Portmans mand, Benjamin Millepied, har været filmstjernen utro.
Der går rygter om, at Natalie Portmans mand, Benjamin Millepied, har været filmstjernen utro.
 Foto: Scanpix Denmark

Der er drama på hjemmefronten hos Natalie Portman og hendes ægtemand gennem mere end ti år, den franske balletdanser Benjamin Millepied.

Det skyldes, at sidstnævnte angiveligt har haft en længerevarende affære med en 25-årig klimaaktivist ved navn Camille Étienne.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie var det Voici, der berettede om affæren først.

Det franske magasin har desuden udgivet billeder, hvor man kan se Benjamin Millepied og Camille Étienne gå sammen ind på hans kontor.

Klimaaktivisten Camille Étienne har angiveligt haft en affære med filmstjernen Natalie Portmans mand.
Klimaaktivisten Camille Étienne har angiveligt haft en affære med filmstjernen Natalie Portmans mand.
 Foto: Instagram

Billederne er angiveligt taget 24. maj og viser, at den unge klimaaktivist forlader kontoret to timer senere. Ti minutter efter det, forlader Benjamin Millepied også kontoret.

Ifølge det franske magasin var det dog efter sigende helt tilbage i marts, at Natalie Portman opdagede, at hendes bedre halvdel har været hende utro med den tyve år yngre klimaaktivist.

Filmstjernen skal dog dengang ikke have forladt Benjamin Millepied, som angiveligt har været nede på sine grædende knæ for at blive tilgivet sit sidespring.

Parret har to børn sammen og blev senest set sammen i offentligheden den 29. maj, hvor de var ude og spise i Paris.

De er ikke blevet set sammen, siden Voici skrev om affæren og samtidig udgav billederne af Benjamin Millepied og Camille Étienne fra slutningen af maj.

Klimaaktivisten, der er venner med Greta Thunberg, har lavet en række kortfilm om miljøet og har skrevet bogen "For an Ecological Uprising: Overcoming Our Collective Powerlessness".

Hun har ikke kommenteret rygterne om, at hun skal have haft en affære med Benjamin Millepied. Natalie Portman eller hendes mand har heller ikke kommenteret sagen.

De to mødte hinanden under optagelserne til balletfilmen "Black Swan", hvor hun spillede hovedrollen, mens han stod koreografien.

De blev forlovet i 2010, gift i 2012 og har to børn ved navn Aleph og Amalia på henholdsvis 12 og seks år.

Sponsoreret indhold