Kendte13. oktober 2022

Midt i Brad Pitt-rygter: Nu bekræfter Emily Ratajkowski endelig

Supermodellen bekræfter endelig rygter, der har floreret i månedsvis
Brad Pitt og Emily Ratajkowski bliver kædet sammen - og nu ser det ud til at være en mulighed. Supermodellen er i hvert fald officielt single nu.
Brad Pitt og Emily Ratajkowski bliver kædet sammen - og nu ser det ud til at være en mulighed. Supermodellen er i hvert fald officielt single nu.
 Foto: Ritzau Scanpix/Hubert Boesl

Det kan godt være, at hun er vant til at blive snakket om, men Emily Ratajkowski har nok alligevel været mere i vælten, end hun er vant til de seneste mange måneder.

Her har der nemlig floreret adskillige forskellige rygter om den 31-årige supermodel.

Det er blandt andet blevet berettet i adskillige amerikanske medier, at hun skal skilles fra sin ægtemand, Sebastian Bear-McClard, fordi han har været hende utro.

Siden har hun hentydet, at hun er biseksuel, og så er der desuden også blevet spekuleret i, at hun skulle være begyndt at date ingen andre end Brad Pitt.

Emily Ratajkowski har hverken be- eller afkræftet nogen som helst af rygterne, men nu tager hun endelig bladet fra munden.

I hvert fald når det kommer til de første rygter, der begyndte at florere om hende.

I et nyt interview med Variety bekræfter supermodellen nemlig, at det er korrekt, at hun skal skilles. Det skriver Page Six.

- Jeg er blevet single for nylig, og er det er for første gang i mit liv, siger hun i interviewet og fortsætter:

- Jeg føler bare, at jeg nu sådan nyder min frihed og ikke er super bekymret over, hvordan jeg fremstår.

Emily Ratajkowski udtaler sig ikke om Brad Pitt-rygterne i interviewet, men hun siger, at hun i øjeblikket fokuserer på at være glad.

Heller ikke Brad Pitt har udtalt sig om rygterne, men mon ikke han har også har rigeligt at se til.

Han er nemlig i fuld gang med en meget grim retssag mod sin ekskone Angelina Jolie, som har beskyldt ham for vold.

Ifølge anonyme kilder vil han derfor ikke stå frem og fortælle detaljer om sine kærlighedsforhold, fordi han er bange for, at Angelina Jolie bliver endnu mere vred.

- Brad har datet i stilhed de sidste par år, men han er bekymrt for, at Angelina vil snakke dårligt om ham over for børnene, såfremt han har en seriøs kæreste, har kilder udtalt.

Læs mere om Brad Pitts og Angelina Jolies retssag her.

Sponsoreret indhold