Kendte13. november 2021

Micki Cheng gæster ”Den store bagedyst”: Fik lyst til to ting

Bage-darlingen Micki Cheng er i dit tv hele to gange denne weekend - første gang i fredags til "Vild med dans", og nu har han også været et smut forbi "Bagedyst"-teltet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter seks år vendte Micki Cheng tilbage til "Den store bagedyst" i det afsnit, der netop er løbet over skærmen på DR 1.

Denne gang stod han dog ikke bag bagestationerne, men derimod skulle han smage på herlighederne som gæstedommer.

Micki Cheng er vildt begejstret for at vende tilbage til teltet - og så er han imponeret over niveauet hos de sidste deltagere, der er tilbage i konkurrencen.

- Shit-damn, hvor er de deltagere dygtige. Som i virkelig dygtige!

Det fortæller den kageglade charmør til SE og HØR, der taler med ham, efter han sammen med sin "Vild med dans"-partner Jenna Bagge dansede sig fra omdans videre i semifinalen.

Lørdagens tema var trends og tendenserne, hvor en af udfordringerne gik ud på at lave veganske kager. Det vil sige, at blandt andet smør og fløde er no-go. Ingredienser, der ellers lige er i Micki Chengs ånd.

- Nu kan jeg jo godt lide fløde. Og smør, siger han.

Så fik han selv lyst til at begive sig ud i det veganske kager, efter han smagte på deltagernes bud? Hør Micki Cheng fortælle i videoen øverst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/_hjp9667.jpg
 Foto: Hanne Juul

Micki Cheng endte i finalen i "Den store bagedyst" i 2015. Gad vide, om han kommer lige så langt i "Vild med dans"? (Foto: Hanne Juul)

Sponsoreret indhold