Reality 9. oktober 2021

Micki Cheng er gået en bæltestørrelse ned: - Vægten er ikke mit fokus

Benene er blevet mere tonede, og Micki kan mærke dansetræningen på sit tøjs pasform. Derudover er det vigtigt for ham at sige, at det ikke er cifrene på vægten, det handler om.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den er stort set lige så sikker som amen i kirken.

Når man deltager i TV 2’s krævende dansekonkurrence, får man som regel pudset sin kondi godt og grundigt af. Ikke mindst fordi den daglige dansetræning får pulsen gevaldigt op.

Også hos bagekongen Micki Cheng, som slider i øvelokalet med sin partner Jenna Bagge uge efter uge.

Går ikke på vægten

Efter at have danset rumba fredag aften, løftede ”Bagedyst”-stjernen sløret for sit foreløbige vægttab som deltager i ”Vild med dans”.

- Jeg kan helt klart mærke på mine bukser, at jeg er gået en bæltestørrelse ned. Jeg var jo nede i systuen for at få klippet et ekstra hul i det, fortæller han.

- Men jeg har ærligt talt ikke været oppe på en vægt. For det er ikke det, der er det vigtige for mig. ”Vild med dans” handler for mig om, at jeg skulle ind og have en god oplevelse og lære at danse.

- Jeg ved godt, man jo siger, at dem der er med i programmet altid taber sig en smule, men det har aldrig været mit fokus. For så kunne jeg jo lige så godt være med i et andet program.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Dan Mariegaard

- Jeg er her jo for at lære at danse, siger Micki Cheng, når spørgsmålene falder på vægttab. Foto: Dan Mariegaard

Til gengæld er den smilende kageelsker begejstret for den ændring, der er sket med hans ben.

- Jeg kan se, at mine ben er blevet tonede. Jeg har fået store lægge. Det kan jeg meget godt lide, lyder det fra Micki, der afbrydes af Jenna undervejs.

- Du får jo også nogle bøffer af at skulle bære rundt på mig.

I næste uge gælder det quickstep for det umage par. Og mon ikke de lynhurtige trin nok skal få sveden frem på Micki Chengs pande?

Du kan se ham fortælle om fokusset på vægten i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold