Kendte 23. marts 2020

Michèle Bellaiche må undvære datteren: Flytter til USA

– Hun fylder på den gode måde derhjemme, så der bliver da lidt stille, siger tv-værten.
(Foto: Martin Høien)

Inden længe bliver de en mindre hjemme hos Michèle Bellaiche, 47, i Solrød Strand.  Hendes 18-årige datter, Josephine, flytter nemlig til USA, hvor hun skal studere film i et år.

– Det skal mor lige vænne sig til, lyder det med et grin fra tv-darlingen, da SE og HØR møder hende forud for TV 2 Charlies "Hjertegalla", som hun er vært på. Showet skulle være sendt lørdag aften, men er nu udskudt pga. coronavirus.  

– Jeg er ret tæt med min datter, og vi taler sammen flere gange om dagen  – om alt muligt! Det er jo heller ikke, fordi vi ikke kan det (når hun flytter, red.), og jeg tænker da også, at jeg skal over at besøge hende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas S. Laursen)

Datteren Josephine, 18, skal studere film i Santa Barbara, Californien.
– Hun glæder sig til det. Det gør jeg egentlig også, men det er da noget nyt, siger Bellaiche. (Foto: Thomas S. Laursen)

Men hun fylder på den gode måde derhjemme, så der bliver da lidt stille. Så er det kun min søn, min hund og jeg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bor hver for sig

Bellaiche og kæresten, Mads Sebbelov, 43, er nemlig endnu ikke flyttet sammen. Og det er der ifølge tv-værten heller ikke planer om at lave om på lige foreløbig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Tv-værten med kæresten, Mads Sebbelov, 43, som hun har dannet par med i lidt over et år. (Foto: Mikael Rieck)

– Vi har jo begge to hjemmeboende børn. Vi prøver selvfølgelig at være sammen, så meget det kan lade sig gøre, men vi har ikke travlt med at skulle slå pjalterne sammen.

Fordi vi er blevet forelsket, er vores børn ikke nødvendigvis. Og selv om de godt kan lide hinanden, så er det bare ... De er så store. Og det skal nok komme med årene, tænker jeg, siger Michèle, der udover Josephine også er mor til 13-årige Philip, mens kæresten er far til en dreng på 19 og en pige på 16.

Kendte i kikkerten

Udover "Hjertegalla"-tjansen er Bellaiche blandt andet fast afløser på TV 2's "Go' morgen Danmark", primært i weekenderne.

– Det har jeg gjort i en del år nu, og det fortsætter jeg med. Det er jeg rigtig, rigtig glad for. Jeg kan dybest set bare rigtig godt lide at interviewe alle slags mennesker – kendte som ukendte – som har en god historie. Og så er stemningen på det morgenhold bare superfed, jubler hun.

Derudover holder den halvt franske skønhed foredrag over hele landet om kommunikation og for pårørende til folk med demens.

– Og så har jeg jo selv udviklet et koncept, som hedder "En Go'aften med", og det er med alle mulige kendte mennesker, som jeg har haft en god kemi med. Det har været "En Go'aften med Ole Henriksen", Paprika Steen og Martin Brygmann. Der inddrager vi publikum, der kan stille spørgsmål og kommentere, og hvor jeg dybest set laver et portræt-interview live på scenen, fortæller hun.

Føler sig heldig

I det hele taget tilsmiler lykken Michèle Bellaiche for tiden.

– Jeg er et virkelig dejligt sted i mit liv. Det er jeg. Jeg føler mig så heldig, at jeg har et godt helbred, og at jeg har fundet kærligheden, siger hun og fortsætter: 

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Martin Høien)

Træner løs
Bellaiche skulle lørdag aften være vært for TV 2 Charlies "Hjertegalla", som nu er udskudt. Skærmdronningen gør da også sit for at holde hjertet sundt. Blandt andet sørger hun for at bevæge sig og træner tre-fire gange om ugen.
– Det er alt muligt forskelligt. Jeg bor jo tæt på en strand og har en hund, så jeg går utrolig meget.
– Jeg løber også og dyrker fitness – jeg prøver at mikse styrketræning og det med at få pulsen op bare en gang imellem. Men jeg har fundet ud af, at det ikke behøver at være så vildt. Jeg er ikke typen, der nogensinde kunne finde på at løbe hverken halv- eller helmaraton. Men bare det at få pulsen op to minutter en gang imellem betyder også noget, har jeg fundet ud af, fortæller hun. 
– Jeg ryger heller ikke, jeg sørger for at spise sundt og måske heller ikke at blive alt for stresset i det, man laver. For det tror jeg også kan være lidt skidt: At pulsen på den forkerte måde bare hele tiden drøner derudad, fordi man har for travlt – eller måske endda for travlt med noget, der i virkeligheden ikke er sjovt. (Foto: Martin Høien)

– Jeg føler mig meget privilegeret, fordi jeg stadigvæk får lov at lave tv, som har været hele mit liv – men også har en frihed til at få nye idéer, som jeg så faktisk har held til at få ført ud i livet. Der er også noget med alderen, der gør, at man tør gøre ting – hvor man før fik en idé og tænkte: Åh, skulle man nu?, så gør jeg det bare, og så bliver det til noget. Det er sindssygt fedt! Og mine unger er blevet større. Der er en frihed, som er ret dejlig.

Sponsoreret indhold