Kendte9. december 2021

Michael Sheen slår fast: Vil ikke tjene flere penge

Den britiske skuespiller Michael Sheen har besluttet sig for at donere alle sine fremtidige lønsedler til velgørenhedsformål
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-12-08_kl._11.51.10.png
 Foto: MEGA

Den 52-årige Michael Sheen har utvivlsomt tjener masser af gode penge på de mange film og tv-serier, han i tidens løb har medvirket i.

Han har blandt andet spillet hovedrollen i den populære og prisvindende tv-serie "Masters of Sex", og ifølge Celebrity Net Worth har han intet mindre end 140 mio. kr. stående på bankkontoen.

Et millionbeløb der åbenbart er nok til, at "Good Omens"-skuespilleren nu kan tage beslutningen om, at han fremover ikke længere søger jobs, der kan sikre ham en økonomisk profit. Sagt med menneskeord: Han gider ikke have løn!

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega7445_002.jpg

(Foto: MEGA)

Det siger han i et interview med The Big Issue.

Her fortæller han også, hvordan han er blevet inspireret til at foretage nogle store livsændringer, og at den inspiration ramte ham i forbindelse med nogle "skelsættende øjeblikke".

- Jeg har indset i løbet af de sidste par år, at jeg gerne vil være en af den slags mennesker, der hjælper andre mennesker, som mange mennesker også har hjulpet mig, siger han og fortsætter:

- Jeg vil ikke bare være en, der nyder godt af det, andre mennesker har gjort.

- Jeg er på et stadie i mit liv og i min karriere, hvor jeg har et vindue af muligheder, som nok aldrig bliver lige så godt igen. Jeg er i stand til at åbne døre for folk. Jeg vil ikke se tilbage og tænke, at jeg kunne have gjort nget med den platform. Jeg kunne have gjort noget med de penge.

Michael Sheen forklarer, at det særligt var rollen i teaterstykket "The Passion" i 2011, der gjorde udslaget for ham. Projektet involverede nemlig mange mennesker fra hele den by, der var med til at opsætte stykket, og det inspirerede ham og fik ham til at forså, hvordan man kan hjælpe unge talenter videre i deres karriere.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega7445_003.jpg

Michael Sheen har tidligere dannet par med komikeren Sarah Silverman. (Foto: MEGA)

I 2019 skulle der så afholdes det såkaldte "Homeless World Factor". En fodboldturnering for hjemløse i Wales. Begivenheden var dog ved at blive aflyst grundet manglende penge, men her besluttede Sheen også at springe til for at hjælpe.

- Da jeg kom ud på den anden side indså jeg, at jeg kunne gøre den her slags ting, og hvis jeg kan blive ved med at tjene penge, så kommer det ikke til at ruinere mig, forklarer han.

Det betyder altså, at hver gang et produktionsselskab fra nu af beslutter sig for at hyre Michael Sheen, så donerer man også penge til et godt formål.

Sidste år kunne den britiske stjerne desuden afsløre, at han havde taget beslutningen om at returnere den medalje, han i 2009 fik overrakt af dronning Elizabeth.

Sponsoreret indhold