Kendte 9. marts 2019

Michael Jacksons søster: - Han var pædofil

Mens en ny Michael Jackson-dokumentar igen kaster mørke skygger over popkongens ry og eftermæle, er en gammel video igen dukket op til overfladen. I videoen fortæller Michael Jacksons søster, LaToya Jackson, at hendes bror var pædofil. Samme anklage kommer den nye dokumentar med
(Foto: MEGA)

Var Michael Jackson andet end ”bare” Kongen af Pop?

Ja, mener flere, der gennem årene – og nu igen – anklager den nu afdøde popstjerne for at være pædofil.

(Foto: MEGA)

LaToya Jackson mente, at hendes bror forgreb sig på små børn. Det sagde hun under et interview i 1993. Her er hun fotograferet 10 år efter interviewet. Foto: MEGA

I kølvandet på den nye dokumentar, der havde premiere på Sundance Film-festivalen i januar og som nu kan ses på DR TV, er der dukket gamle videoer op, hvor Michael Jacksons egen søster, LaToya Jackson, kalder sin bror pædofil.

Det skriver News.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LaToya Jackson blev af mange udråbt til at være skør og ”fremmed for familien”, og hun holdt sig for det meste også væk fra Michael Jackson og resten af familien. I 1993 stod hun frem under et pressemøde i Israel for at fortælle om de sexanklager, der var kastet i retning mod hendes kendis-bror.

Dengang fortalte LaToya Jackson, at hun elskede sin bror, men at hun ikke længere kunne skjule sandheden:

- Jeg må fortælle, at dette er meget svært for mig. Michael er min bror og jeg elsker ham meget, men jeg kan ikke og vil ikke blive en stille medansvarlig for hans forbrydelser mod små, uskyldige børn.

Seksuelle overgreb på Neverland?

Længe har der floreret rygter om overgreb begået af Michael Jackson på Neverland.

I 1993, mens Michael Jackson var på toppen af sin karriere, blev han anklaget for sexovergreb begået mod en dengang 13-årig dreng ved navn Jordan Chandler. Sagen endte med et forlig på godt 150 millioner kroner til Chandler-familien, mod at sigtelserne blev droppet.

I 2003 blev Michael Jackson tiltalt for overgreb på børn efter dokumentaren ”Living with Michael Jackson” blev frigivet. Her kom det frem, at en kræftsyg dreng havde delt soveværelse med Michael Jackson på Neverland.

To år efter blev Michael Jackson frifundet for alle anklager.

- Hvis jeg forbliver stille, er jeg med til at kaste brænde på bålet og den skam, som disse børn føler, og det er meget forkert, fortalte LaToya Jackson under sit interview i 1993.

Det år blev Michael Jackson anklaget for sexovergreb begået mod en dengang 13-årig dreng ved navn Jordan Chandler.

LaToya Jackson, der i dag er 62 år, tilføjede, at hun aldrig med egne øjne har set Michael Jackson forgribe sig på børn. Men i hendes øjne foregik der altså noget på Neverland, der ikke burde foregå:

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Det er ingen hemmelighed, at Michael Jackson elskede at have børn hos sig på Neverland. Men forgreb han sig mod dem? Foto: MEGA

- Prøv at stoppe op i et øjeblik og fortæl mig, hvilken 35-årig mand der tager en lille dreng og lader ham bo hos ham i 30 dage.

- Og (han) tar så en anden dreng og lader ham tilbringe fem dage med ham i et rum og aldrig forlade rummet? Hvor mange ville tage børn og gøre dette? Børn der er ni, 10, 11 år? Jeg elsker min bror, men det er forkert. Jeg vil ikke se flere børn blive skadet, fortalte Michael Jacksons søster, inden hun i interviewet tilføjede:

”Leaving Neverland”

Fire timer lang dokumentar af instruktør Dan Reed.

Fortæller historien om Wade Robson og James Safechuck, der begge påstår, at de blev seksuelt forulempet af Michael Jackson som børn.

Flere radiokanaler har i kølvandet på dokumentaren proklameret, at de ikke længere vil spille musik af Michael Jackson.

”Leaving Neverland” kan ses på DR TV.

- Disse børn bliver skadet for resten af deres liv, og jeg ønsker ikke at se flere uskyldige, små børn blive påvirket på den her måde. Jeg elsker Michael meget kært, men jeg føler så meget for disse børn, for de har ikke et liv mere, det har de ikke.

Sagen om overgreb begået mod den 13-årige Jordan Chandler endte med et forlig året efter på godt 150 millioner kroner til Chandler-familien, mod at sigtelserne blev droppet.

Du kan se interviewet med LaToya Jackson herunder:

Sponsoreret indhold