Kendte22. november 2020

Michael Bundesens hemmelige søn: Far hentede mig

18-årige Karl Gustav Løhr er glad for, at han fik sagt farvel, inden døden indhentede hans far.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da Michael Bundesen søndag i forrige weekend sov ind, var han omgivet af sine børn Nanna, 48 og Nicolaj, 38. Sønnen Karl på 18 var der om lørdagen. De to første fik sangeren i ægteskabet med Ninka, mens Karls mor er skuespilleren Tone Løhr.

– Jeg var hos min far for at sige farvel til ham i hans hjem om lørdagen. Nanna og Nicolaj var der også. Det var især Nanna, der var hos vores far i den sidste tid. Jeg havde min kæreste med, og jeg er glad for, at min far lærte hende at kende, fortæller Karl til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bundesen_2_3.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Nanna Marie (th.) er Michael Bundesens ældste barn – og hans eneste datter. Kvinden til venstre er Nannas veninde Marie Worsåe. (Foto: Claus Poulsen)

Svær at forstå

Sagde din far noget til dig?

– Ja, men hvis jeg skal være helt ærlig, så var det svært at forstå, fordi han var så påvirket af smertedæmpende medicin. Men jeg er glad, fordi vi fik sagt farvel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bundesen.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

– Og hvad mon der sker, når man skal bort?
sang Michael Bundesen. Det har han fået svar på nu. (Foto: Claus Poulsen)

Jeg har ikke haft så meget kontakt med ham på det seneste. Men da jeg var yngre, var han god til at give sig tid til at se mig, selv om han havde travlt og var meget væk hjemmefra. Vi sås cirka en gang om måneden. Så hentede min far mig fra skole, og så kørte vi ned på den lokale Q8 og købte en sportssodavand hver, fortæller Karl med en snert af den dybe røst, som hans far vandt alle danskeres hjerter med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bundesen_1.png
 (Foto: Privat)

Karl og hans far Michael Bundesen plejede at hygge sig med en sportssodavand, når de var sammen. (Foto: Privat)

Beundrer kreativitet

Hvad vil du huske ham for?

– Jeg beundrer ham for hans kreativitet. Han har lært mig, at man kan nå langt i livet ved at følge sin egen vej. Man kan godt tage fat i alvorlige emner, samtidig med at man benytter sig af humor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bundesen_5.png
 (Foto: Freja Flyger)

Michael Bundesens kreative gener lever videre i 18-årige Karl, der ligner sin far på en prik. (Foto: Freja Flyger)

Kommer du til at gå i din fars fodspor ved at blive noget ved musikken?

– Jeg synes selv, at jeg er både kreativ og har humor. Men jeg er nok bedre til fysik og matematik end til det med musik. Mine søskende og jeg talte i øvrigt om, at det var sjovt, at ingen af os kan spille et musikinstrument – selv om både Nanna og Nicolaj arbejder med musik (Nanna er tourmanager, og Nicolaj arbejder som manager for sangeren Rasmus Seebach, red.), fortæller Karl, som går i 3.g på Nærum Gymnasium.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bundesen_6_1.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Michael Bundesen og sønnen Nicolaj på vej til vennen Ole Stephensens bisættelse. (Foto: Jesper Sunesen)

Han var så syg

– Jeg er rigtig glad for, at jeg fik sagt farvel til far om lørdagen og ikke tog hen til ham om søndagen, da han døde. Det havde været rigtig hårdt at være hos ham om søndagen, fordi han var så syg, siger den unge søn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bundesen_4_3.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

En yngre udgave af Karl med sin mor, Tone Løhr. (Foto: Lars H. Laursen)

Karls mor, Tone Løhr, arbejdede som skuespiller og var kendt for sin medvirken i Græsted-revyen og filmen “Den kroniske uskyld”, da hun og den 16 år ældre Michael Bundesen faldt for hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bundesen_3_3.jpg
 (Foto: Birger Storm)

Da forholdet mellem Tone og Michael Bundesen gik i stykker, var han så galant at sørge for en bolig til hende. (Foto: Birger Storm)

Selv om forholdet gik i stykker, omtrent samtidig med at hun blev gravid, så skaffede Michael Bundesen hende en lejlighed, som hun og deres fælles søn kunne bo i.

Michael Bundesen var en ombejlet herre, og den 15 år yngre tv-vært Dorthe Studsgarth blev Shu-bi-dua-forsangerens næste kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bundesen_7_1.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Michael Bundesen var til stede, men holdt sig i baggrunden, da hans daværende kæreste Dorthe Studsgarth udgav bogen “Skiftedag”. I stedet blev hun flankeret af sine døtre. (Foto: Peter Grosen)

Shu-bi-dua-frontmanden var ikke typen, der braldrede op om sit privatliv. Tværtimod. Familien og kæresteforhold var så hellige for Bundesen, at han end ikke kunne overtales til at stille op til et pressefoto med Dorthe Studsgarth, da hun udgav bogen “Skiftedag” – selv om han var til stede ved receptionen, da hendes bog blev præsenteret.

null

Sponsoreret indhold