Kendte14. januar 2021

Mi-av! Ejer glemte kat i vaskemaskinen

Lille Optimus Jack kommer nok ikke til at nappe en lur inde i vaskemaskinen foreløbig...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-01-13_kl._14.27.16.png
 Foto: Instagram / optimusjackthecat

Et uopmærksomt øjeblik fra 22-årige Janae Blackmans side var tæt på at ende i en kat-astrofe.

Efter en travl dag på arbejde kom hun hjem og ville sætte en vask over. I farten glemte hun dog at tjekke, om hendes kat Optimus Jack lå derinde, og derfor satte hun et 30 minutter langt program i gang.

Da hun efter et minuts tid hørte mystiske lyde inde fra maskinen, skyndte hun sig at stoppe programmet og fik vaskemaskinen åbnet.

Og det var et chokerende syn, der mødte hende: Hendes normalt bløde og vamsede mis var drivvåd og forståeligt nok ret så forskrækket.

Den havde nemlig lagt sig til rette i Janaes bløde vasketøj for at tage sig en lur og opdagede altså ikke, at hans ejer lukkede maskinen og satte den i gang, før det nær ved var for sent.

Artiklen fortsætter under billedet

På Optimus Jacks egen Instagram advarer han - og nok mest hans ejer - om, at man altid skal huske at tjekke maskinen, inden man sætter den i gang, hvis man er katteejer.

Janae Blackman forsikrer om, at hendes kat er okay efter den noget våde forskrækkelse:

- Det er ikke sjovt, men på den anden side er det. Jeg græd helt sikkert, så lo jeg, efter jeg fandt ud af, han var okay, kun fordi han så så fjollet ud, skriver hun til Instagram-opslaget, der sidenhen er gået viralt.

Sponsoreret indhold