Nyheder25. december 2020

Fik kat i julegave – det gik IKKE som planlagt

En lille pige troede, at hun fik en tom kasse i julegave… det viste sig dog, at indholdet (en sød kat) var så fræk, at den smuttede ubemærket ud af kassen, da den lille pige pakkede gaven op. Se den søde video lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julegave_2_0.jpg
 (Foto: YouTube)

Både store og små har de sidste dage kunnet glæde sig over gaver i massevis. Men det er altså ikke alle gaver, der makker ret.

Se nu blot denne SØDE video. Den viser nemlig øjeblikket, hvor en lille pige åbner sin julegave: En stor kasse.

Den lille pige bliver dog en anelse skuffet, da hun har pakket gaven op, for kassen er tom! Det viste sig dog, at indholdet (en sød kat) var så fræk, at den smuttede ubemærket ud af kassen, da den lille pige pakkede gaven op.

Du kan se den søde video i bunden af denne artikel.

Heather, der er mor til den lille pige, fortæller på sin hjemmeside, at hun sammen med sin mand havde brugt lang tid på at planlægge denne ”fantastiske gave”:

- Vi havde snakket om forskellige ideer til, hvordan vi kunne overraske hende og blev enige om, at hun skulle ”åbne” den som en gave julemorgen.

- Jeg ved ikke, om vi havde set det på TV eller i en film, men det virkede til at være en god ide. Det ville være perfekt. Men nogle gange går det ikke som planlagt – det går bedre end det.

- Så her er, hvad der skete, da jeg gav min datter en kat til jul. Jeg håber, at det vil glæde din højtid ligesom det glædede vores!, skriver moderen som kommentar til den søde og sjove video.

Vi kan tilføje, at den frække kat har fået navnet Gracie I Love You Brooker.

Sponsoreret indhold