Kendte4. december 2021

Melvin hev penge i land: Godgørende gryn

TV 2 og fodboldfruerne samlede søndag millioner ind til fordel for udsatte børn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke alle børn, der er så privilegerede, at de kan gå til fodbold, komme på sommerferie eller få en julegave fra mor og far.

I samarbejde med TV 2 og Røde Kors stablede fodboldfruerne og Fodboldfondens bagkvinder Sabrina Kvist Jensen, Stine Schmeichel og Michelle Delaney indsamlingsshowet “Alle vores børn – side om side” på benene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/faedreklubben.jpg
 (Foto: Krestine Havemann)

Melvin Kakooza, 30, stod i spidsen for indsamlingen “Alle vores børn – side om side”, som blandt andet yder julehjælp til udsatte børnefamilier. (Foto: Krestine Havemann)

Melvin Kakooza styrede løjerne live fra Rødovrehallen, mens de godgørende kroner strømmede ind.

Godt ni millioner kroner lå der i pengekassen efter programmet. At danskerne generøst greb til lommerne, er noget, der varmer Kasper Schmeichels kone, Stine, om hjertet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/faedreklubben_2.jpg
 (Foto: TV 2: Per Arnesen)

Kasper Hjulmand, 49, blev interviewet af Melvin som et af indslagene. Her flankeret af fynske Christian Eriksen, 29, der stadig holder pause fra fodboldbanen. (Foto: TV 2: Per Arnesen)

– Det har været helt fantastisk at se Danmark samles om denne vigtige sag her til aften. Vi er i Fodboldfonden både stolte af og beærede over at have været initiativtager til dette og, mest af alt, helt konkret at kunne hjælpe en masse børn, der har brug for det, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/faedreklubben_1.jpg
 (Foto: TV 2)

Showet bød på forskellige indslag. Her debatterer “Fædreklubben” bestående af Kasper Schmeichel, 35, Jannik Vestergaard, 29, og Simon Kjær, 32, blandt andre emner børneopdragelse. (Foto: TV 2)

Indsamlingen fortsætter i “Go’ morgen Danmark” de kommende uger.

Sponsoreret indhold