Melvin hev penge i land: Godgørende gryn

Det er ikke alle børn, der er så privilegerede, at de kan gå til fodbold, komme på sommerferie eller få en julegave fra mor og far.

I samarbejde med TV 2 og Røde Kors stablede fodboldfruerne og Fodboldfondens bagkvinder Sabrina Kvist Jensen, Stine Schmeichel og Michelle Delaney indsamlingsshowet “Alle vores børn – side om side” på benene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Melvin Kakooza, 30, stod i spidsen for indsamlingen “Alle vores børn – side om side”, som blandt andet yder julehjælp til udsatte børnefamilier.

Melvin Kakooza, 30, stod i spidsen for indsamlingen “Alle vores børn – side om side”, som blandt andet yder julehjælp til udsatte børnefamilier. (Foto: Krestine Havemann)

Melvin Kakooza styrede løjerne live fra Rødovrehallen, mens de godgørende kroner strømmede ind.

Godt ni millioner kroner lå der i pengekassen efter programmet. At danskerne generøst greb til lommerne, er noget, der varmer Kasper Schmeichels kone, Stine, om hjertet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kasper Hjulmand, 49, blev interviewet af Melvin som et af indslagene. Her flankeret af fynske Christian Eriksen, 29, der stadig holder pause fra fodboldbanen. (Foto: TV 2: Per Arnesen)

– Det har været helt fantastisk at se Danmark samles om denne vigtige sag her til aften. Vi er i Fodboldfonden både stolte af og beærede over at have været initiativtager til dette og, mest af alt, helt konkret at kunne hjælpe en masse børn, der har brug for det, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Showet bød på forskellige indslag. Her debatterer “Fædreklubben” bestående af Kasper Schmeichel, 35, Jannik Vestergaard, 29, og Simon Kjær, 32, blandt andre emner børneopdragelse. (Foto: TV 2)

Indsamlingen fortsætter i “Go’ morgen Danmark” de kommende uger.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close