Kendte6. august 2023

Megan Fox og Machine Gun Kelly er sammen igen: Genoptager bryllupsplanlægning

Kilder fortæller, at Megan Fox og Colson Baker – også kendt som Machine Gun Kelly – befinder sig et virkelig godt sted i deres forhold, som dog ellers har været rimeligt turbulent på det seneste.
Director Machine Gun Kelly and cast member Megan Fox attend a premiere for the film Good Mourning in West Hollywood, California, U.S. May 12, 2022. REUTERS/Mario Anzuoni
Machine Gun Kelly og Megan Fox har været forlovet siden 2022, men de seneste år har ikke været uden knas i kærligheden
 Foto: Ritzau Scanpix

Godt nok blev de spottet med fingrene godt og grundigt flettede lidt tidligere på sommeren.

Men længe har det ellers set ret skidt ud for 33-årige Megan Fox og hendes forhold til den amerikanske musiker Machine Gun Kelly, 37.

En kilde fortæller dog nu til medie Entertainment Tonight, at de mange kurrer på tråden, som der ellers var at finde mellem ”Transformers”-stjernen og hendes berømte kæreste, så småt er ved at blive redt ud.

– Det har været virkelig fantastisk mellem dem på det seneste, fortæller kilden, og tilføjer:

– De er et rigtig godt sted i deres forhold, og de har arbejdet på at få tingene tilbage på sporet.

Og med netop den sidste del, menes der jo med al sandsynlighed også parrets bryllupsplanlægning, der må formodes at være blevet lagt på is, siden Megan Fox på mystisk vis slettede samtlige spor af sin fyr på de sociale medier.

Machine Gun Kelly and Megan Fox seen at "Jimmy Kimmel Live" in Los Angeles, California. December 07, 2022. Credit: BauerGriffin/MediaPunch /IPX
De to "twin flames" Machine Gun Kelly og Megan Fox har gjort sig bemærket med deres ret så vilde måder at udtrykke deres følelser på. Eksempelvis ynder de at drikke hinandens blod som fejring af forlovelser.
 Foto: RB/MediaPunch/IPx

Fox og Baker blev forlovet i januar 2022, men kærligheden mellem de ellers så lidenskabelige stjerner føltes pludselig mere lunken tidligere i år, da rygterne om knas i forholdet begyndte at florere.

I februar blev de spottet gående sammen ud fra en bygning, hvor der tilbydes ægteskabelig rådgivning. Herinde havde de tilbragt to timer sammen, og stemningen mellem dem lod absolut ikke til at være god.

En kilde fortalte et par måneder derefter, at parret tog ”en dag ad gangen”.

Planlægger to bryllupper

I marts lød det så, at parret havde valgt at sætte bryllupsplanerne på pause på ubestemt tid, og at de samtidig tog sig en lille pause og fik tænkt tingene igennem.

De seneste udsagn fra kilden kommer i kølvandet på ret så enslydende meldinger, der også lød på, at Machine Gun Kelly og Megan Fox har genoptaget deres planlægning af en forestående vielse.

– De er på rette vej igen, efter at have haft succes med terapien sammen. De begynder at stole på hinanden, og de har talt om brylluppet igen. De planlægger at holde to vielsesfester – en i Los Angeles og et mindre en mindre i Italien.

US actress Megan Fox arrives for the 2023 Sports Illustrated swimsuit issue launch party at Hard Rock Hotel Times Square in New York City on May 18, 2023. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Megan Fox var tilbage på den røde løber i maj - men denne gang holdt Machine Gun Kelly sig bag kulissen.
 Foto: Ritzau Scanpix

Parret lod til så småt at have begyndt at finde melodien igen i april allerede. Her blev de fotograferet sammen på en hyggelig ferie på Hawaii, mens de to uger efter dukkede op til den samme fest for Sports Illustrated – dog uden at optræde på den røde løber sammen.

Megan Fox og Machine Gun Kelly mødte hinanden under indspilningerne af filmen "Midnight in the Switchgrass".

Megan Fox har tidligere været gift med skuespilleren Brian Austin Green fra 2010 til 2021. De har sammen tre sønner, Noah, Bodhi og Journey.

Sponsoreret indhold