Kendte29. juli 2023

Nu svarer Megan Fox igen: Min ven vil ikke have mine penge, men gerne dine!

Kritikken vælter ned over Hollywood-divaen, der nu forsøger at forklare, hvorfor hun bad sine millioner af følgere om at donere penge
Megan Fox giver sine følgere endnu en pædagogisk opsang.
Megan Fox giver sine følgere endnu en pædagogisk opsang.
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

LÆS OGSÅ: Megan Fox sidder på stor formue: Alligevel beder hun nu fans om penge

Man kan lynhurtigt blive svært upopulær, hvis man træder forkert på internettet. Det kan den 37-årige Megan Fox uden problemer skrive under på.

Senest har en hel del af Fox' 21 millioner Instagram-følgere set sig sure på "Transformers"-stjernen, efter hun onsdag bad sin trofaste følgerskare om at donere penge til sin veninde Brittany Boyce.

Veninden, der også arbejder som Megans negletekniker, står nemlig og mangler 30.000 dollars til sin syge far, der er ramt af kræft.

Men desværre faldt den ellers uskyldige pengeanmodning ikke i god jord.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-28/dshfjhn.png
 Foto: Instagram/MeganFox

Især fordi intet tydede på, at skuespillerinden selv havde doneret en krone, og når man sidder på en formue på 54 mio. kr., så kan man godt smide lidt i retning af den syge far, lød dommen på Reddit.

Det har nu fået "Jennifer's Body"-stjernen til at svare igen på de hårde kommentarer.

- Hej weirdos. Har nogen af jer følelsesmæssig intelligens til at overveje, at måske ønsker Brit ikke, at hendes kendte klienter donerer store pengebeløb til hende, fordi det skaber en dynamik i hendes arbejdsforhold, der gør hende utilpas?

- Jeg opfyldte bare hendes ønske. Alt hvad hun har brug for fra mig personligt, vil hun bede om, og det vil jeg gøre privat.

Machine Gun Kelly (tv.) og Megan Fox får ofte lavet negle hos Brittany Boyce.
Machine Gun Kelly (tv.) og Megan Fox får ofte lavet negle hos Brittany Boyce.
 Foto: Ritzau Scanpix

- En ting, I ikke kan beskylde mig for, er at være en gnier eller mangle generøsitet. Så prøv igen en anden dag (sandsynligvis i morgen!) med noget andet vrøvl, kæmpe bunke psykopater.

Plejer forholdet

Meget tyder på, at Megan Fox ikke har tid til noget negativt drama i tilværelsen.

Hun er nemlig i fuld gang med at pleje on-off-forholdet til den 30-årige Machine Gun Kelly. Det har hun blandt andet gjort ved at sige helt farvel til sin 50-årige eksmand Brian Austin Green.

Det er kun få dage siden, at den labre Hollywood-larve delte et noget vovet billede, hvor fank fik et kig på den tatovering, der har erstattet ekskærestens navn.

Megan Fox og Machine Gun Kelly har været kærester siden 2020 og er også forlovet - selvom brylluppet eftersigende er sat på en midlertidig pause.

Sponsoreret indhold