Kendte19. juli 2020

Megan Fox kan ikke holde fingrene fra ny kæreste

Megan Fox og Machina Gun Kelly lader ikke til at kunne få nok af hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megan-fox.jpg
 Foto: MEGA

Det er ikke nemt at være nyforelskede og da slet ikke, hvis det kræves, at du skal indspille film med din nye kæreste.

Skuespillerinde Megan Fox og musiker Machine Gun Kelly er i disse dage i fuld gang med indspilningerne til den kommende film "Midnight in the Switchgrass" i Puerto Rico, og noget tyder på, at filmens instruktør skal holde det nyforelskede par i stram snor.

I et Instagram-opslag, som instruktør Randall Emmett har delt på sin Instagram-profil, ses Megan Fox og Machine Gun Kelly ankomme til filmsettet, og der er vist adskillige mennesker, der har ventet på, at de ville dukke op.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg troede ikke på, at I to nogensinde ville dukke op. I synes begge to, det er sjovt, hva'?

- Hvad har I lavet? Er I kommet fra en stand-up-tour eller hvad?, råber han til parret, der sidder og griner i bilen, da de ankommer.

Den 30-årige Machine Gun Kelly har da også svært ved at komme af med det smørede grin, da han endelig er kommet ud af bilen.

På et andet billede, som filmens instruktør har delt fra settet, ses Megan Fox og Machine Gun Kelly i tæt omfavnelse, så der er bestemt intet, der tyder på at romancen er ved at køle af.

​Artiklen fortsætter efter opslaget...

Billedet er også blevet delt af "Into the Wild"-skuespiller Emile Hirsch, der også medvirker i den kommende film sammen med Bruce Willis og Lukas Haas.

Machine Gun Kelly kunne for få dage siden afsløre, at der er én helt særlig ting ved den 34-årige "Transformers"-babe, som han synes er ekstra smuk.

"Bloody Valentine"-sangeren er nemlig ganske glad for smukke fødder, og ifølge ham skulle Megan Fox have "de smukkeste fødder i verden".

Megan Fox og Machine Gun Kelly faldt for hinanden under indspilningerne til musikvideoen "My Bloody Valentine". Megan Fox var inden da gift med skuespiller Brian Austin Green, som hun har været sammen med i over 11 år.

Megan Fox har sammen med Green tre børn: Noah Shannen Green, 7, Bodhi Ransom Green, 6, og Journey River Green, 3.

Machine Gun Kelly har en 12-årig datter, Casie Colson Baker, fra et tidligere forhold.

null

Sponsoreret indhold