Kendte17. juli 2020

Megan Fox afslører kærestens særlige fetish

Den 34-årige ”Transformers”-skuespiller er smaskforelsket i sin rapper Machine Gun Kelly, 30. Og det er altså ikke noget, en fetish kan ødelægge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megan_fox.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er ikke mange måneder siden, at nyheden om bruddet mellem Megan Fox og ”Beverly Hills 90210”-stjernen Brian Austin Green ramte offentligheden.

Og herfra gik der da heller ikke mange dage, før Megan Fox blev spottet med en ny fyr: rapperen Machine Gun Kelly – med det borgerlige navn Colson Baker.

Siden da er parret blevet spottet adskillige gange, og alt tyder da også på, at de to er smaskforelskede. Også selv om rapperen har en helt særlig fetish.

Det skriver flere medier – blandt andre Hollywood Life.

I en ny video udtaler den 30-årige ordsmed, at hans nye flamme har ”de smukkeste fødder i verden”, og at han havde lyst til, at Fox skulle træde på hans ansigt, da de optog musikvideoen ”My Bloody Valentine”, hvor Megan Fox medvirker.

Fox skulle angiveligt allerede være klar over sin nye kærestes fodfetish - men ganske åben over for den.

Da Machine Gun Kelly ville spørge sin skuespillerkæreste om at træde ham i ansigtet i den nye musikvideo, var hun allerede forberedt:

- Ja, jeg havde allerede fået en pedicure. Jeg vidste, du ville spørge mig, fortæller Megan Fox i videoen.

Artiklen fortsætter under videoen …

Megan Fox og Brian Austin Green blev gift i 2010. Parret har tre børn sammen: Noah Shannon Green, syv, Bodhi Ransom Green, seks, og Journey River Green, tre.

Derudover har Green sønnen Kassius Lijah Marcil-Green på 18 år sammen skuespilleren Vanessa Marcil.

Sponsoreret indhold