Kendte22. marts 2024

Megan Fox bekræfter bruddet fra Machine Gun Kelly

Ikke al kærlighed kan klare mosten, og selv om hun ikke siger det direkte, så tyder alt på, at Megan Fox og Machine Gun Kelly har brudt forlovelsen
Machine Gun Kelly og Megan Fox er donzo.
Machine Gun Kelly og Megan Fox er donzo.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: "Love Is Blind"-deltager Chelsea Blackwell gjort til grin: Hvordan kan hun tro, at hun ligner Megan Fox?

Hvis én ting er sikker, så er det, at forholdet mellem Machine Gun Kelly og Megan Fox ikke har været en problemfri omgang.

Tilbage i juni 2020 begyndte de to kendisser at date, og siden da har det været en vild rutsjebanetur med forlovelse, utroskabsrygter og genforening – og en masse vanvittige øjeblikke, som da MGK sniffede "noget" af brystet på sin elskede.

Forstår forvirringen

Men nu er parret tilsyneladende tættere på enden end nogensinde før. Flere medier herunder US Weekly har blandt andet tidligere skrevet om, at parret ikke længere bor sammen.

Tidligere på ugen gæstede den 37-årige Megan Fox så den populære podcast "Call Her Daddy", hvor der blev talt om alt fra illuminati til blodritualer og naturligvis også forholdet til den 33-årige Machine Gun Kelly.

Megan Fox i den seneste episode af "Call Her Daddy".
Megan Fox i den seneste episode af "Call Her Daddy".
 Foto: Call Her Daddy

Her bad podcast-vært Alex Cooper "Transformers"-stjernen om at slå tingene fast én gang for alle: Hvor står Fox med MGK?

Cooper starter med at liste alle de ting op, som på det seneste er blevet skrevet om det labre kendispar - blandt andet at forlovelsen er blevet hævet. Hertil siger Fox, at "alt det er korrekt".

– Jeg kan godt se, at det kan være forvirrende eller interessant for folk, og de vil være sådan, 'Hvad foregår der?, indrømmer skuespillerinden og bemærker, at hun ikke ønsker at dykke for langt ned i deres forhold.

For offentligt

Forholdet til Machine Gun Kelly har de seneste par år været noget, som fans af kendisparret har været meget interesseret i, og derfor har det da også trukket massive overskrifter mange steder.

MGK og Megan Fox på den røde løber til MTV Video Music Awards i 2021.
MGK og Megan Fox på den røde løber til MTV Video Music Awards i 2021.
 Foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA

Parret har været meget dygtige til at dele ud på de sociale medier, ligesom de også har været gode til at dukke op til prisuddelinger og andre begivenheder i vilde outfits – gerne med lidt snaveri på den røde løber.

"Jennifer's Body"-skuespilleren må dog erkende, at det ikke har været let at være i et forhold, der var så offentligt.

Megan Fox og Machine Gun Kelly begyndte at være kærester i sommeren 2020.
Megan Fox og Machine Gun Kelly begyndte at være kærester i sommeren 2020.
 Foto: Instagram

– Det, jeg har lært af at være i dette forhold, er, at det ikke er for offentligt forbrug. Så jeg tror, at fra nu af har jeg ikke en kommentar til forholdets status som sådan.

– Det, jeg kan sige, er, at det er det, jeg refererer til som at være min 'tvillingsjæl', og der vil altid være en forbindelse til ham uanset hvad.

– Jeg kan ikke sige, hvad kapaciteten vil være, men jeg vil altid være forbundet med ham på en eller anden måde. Ud over det er jeg ikke villig til at forklare.

Megan Fox og Machine Gun Kelly mødte hinanden under indspilningerne af filmen "Midnight in the Switchgrass".

Megan Fox har tidligere været gift med skuespilleren Brian Austin Green fra 2010 til 2021. De har sammen tre sønner, Noah, Bodhi og Journey.

Hør også det seneste afsnit af vores podcast "Sladderministeriet", hvor vi denne gang har besøg af Maja Bebe:

Sponsoreret indhold