Kendte30. oktober 2022

Megan Fox og Machine Gun Kelly chokerer: Hvad sniffer han lige der?

Det labre kendispar holder også halloween. Men måske lige en tand for vildt?
Megan Fox og Machine Gun Kelly giver den hele armen til dette års Halloween.
Megan Fox og Machine Gun Kelly giver den hele armen til dette års Halloween.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Kendisparret Machine Gun Kelly og Megan Fox har dog valgt at tage den i en noget anden retning.

Til en fest fredag havde den 32-årige musiker og den 36-årige skuespillerinde nemlig valgt at klæde sig ud som Pamela Anderson og Tommy Lee.

Og den udklædning neglede de da også til perfektion.

Til gengæld har en video, som Machine Gun Kelly har delt på sin Instagram-profil, sat gang i en heftig debat omkring musikerens brug af stoffer.

I videoen ses MGK nemlig sniffe noget, der måske eller måske ikke er ægte kokain fra brystet af Megan Fox, hvorefter han slikker resterne af og afslutter med at kysse "Transformers"-stjernen.

Flere af musikerens næsten ti millioner følgere kritiserer ham blandt andet for at reklamere for narkotika over for sine mindste fans.

Hvad sniffer MGK mon her?
Hvad sniffer MGK mon her?
 Foto: Instagram

- Dine narkovaner er kommet ud af kontrol, skriver en Instagram-følger, mens en anden til den kommentar har svaret, at hvis man ikke kan håndtere at se en bane kokain, så skal man i hvert fald holde sig langt væk fra Los Angeles.

- Selv hvis det her er fake og en joke, så er det ikke okay. Det er ikke okay at promovere det over for dine fans og endnu værre over for dine børn, skrive en tredje på Instagram og fortsætter:

- Er virkelig skuffet. Er virkelig ikke fan af dig længere. Det her er fucked up.

Megan Fox og Machine Gun Kelly faldt for hinanden under indspilningerne til filmen "Midnight In The Switchgrass" i 2020.

Sponsoreret indhold