Kendte 24. juli 2021

Klar til "Vild med dans": Lise Rønne har sagt ja

Hele Danmarks oprindelige “X Factor”-mor går efter sejren med ingen ringere end “Vild med dans”-kongen Silas Holst
Foto: Mikael Rieck

I en rumbaaa: Lise Rønne og Silas Holst!

Ja, man tror ikke sine egne ører, men den skulle være god nok. SE og HØR erfarer således, at TV 2 har lokket selveste Lise Rønne, 42, med i manegen, når “Vild med dans” til september blænder op for 18. sæson.

Og det ikke som vært – men som nydanser.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smil, du er på - igen! Om Lise Rønne, 42, er en latinsild eller standardhaj, får vi bevist dette efterår. Foto: Jesper Sunesen/Aller Foto & Video

dansekonge som partner

Den erfarne skærmdronning har i efterhånden mange år været øverst på ønskelisten hos fans og fagfolk – og endelig er det altså lykkedes casterne at overtale den evigtsmilende energibombe til at trække i stiletter og sambaskørt.

Som partner får Lise Rønne ikke hvem som helst.

Det bliver således danseshowets af flere omgange kronede konge Silas Holst, 38, som får fornøjelsen af den skønne skærmveteran.

I alt tre gange har Silas snuppet sejren i TV2-ballet - sidste år måtte Holst dog nøjes med tredjepladsen sammen med Nukâka Coster-Waldau, 50. Foto: Hanne Juul

Stor erfaring

For Rønne bliver efteråret dermed både velkendt og spritnyt. Vidunderligheden fra Viborg stiftede for første gang bekendtskab med tv-branchen, da hun som 22-årig var i praktik på selveste MTV i London.

Da hun vendte hjem, brød hun hurtigt igennem i DR1’s musikvideohit “Boogie”, hvor hun var vært fra 2002 til 2003.

Herefter gik turen over på TV 2, hvor ungdomsprogrammet “Rundfunk” labbede Lises lune i sig, inden DR igen kaldte, hvor først “Aftenshowet” og siden “X Factor” førte Rønne helt til tops på dansk tv’s stjernehimmel.

Savner savsmulden

Netop “X Factor” gav i foråret comeback til Lise Rønne, som efter et par år uden skærmtid, igen kunne nydes i bedste sendetid – som vært på successhowet, da Melvin Kakooza måtte melde fra med sygdom.

Denne gang på TV 2 – og noget tyder altså på, at Lise har savnet savsmulden, for inden længe kommer den slanke mor til to atter til at funkle i dit fjernsyn.

Hvorvidt pailletter og pasodoble så passer den populære powerkvinde, må de kommende måneder i Silas Holsts favn vise.

Sponsoreret indhold