Kendte3. maj 2022

Medina synger igen sin klagesang om medierne: Har aldrig klaget til Pressenævnet

Hvorfor popprinsessen Medina bliver ved med at synge den samme klagesang i medierne i stedet for at klage til Pressenævnet over de historier, hun kalder usande, satte SE og HØR sig for at finde ud af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200128_dm_soeren_le_schmidt_020.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

SENESTE: Anmelder slagter hendes film - grotesk følelsesporno

SE og HØR har flere gange beskrevet, hvordan Medina den seneste tid har turneret rundt til en række særligt udvalgte medier for at synge sin meget velkendte klagesang om, hvordan medierne har gjort det svært at være Medina.

Ligesom med mange af hendes tidlige hits kan man snart teksten udenad.

Til Politiken sagde hun forleden:

- I snart 15 år har jeg levet med forsider om noget, der ofte ikke er rigtigt. Hvis jeg bare siger, at det er nederen med en negativ overskrift, så forstår man det ikke. Det handler om mængden, om omfanget.

- Folk forstår ikke, hvordan den slags artikler til sidst tager dine drømme fra dig, forklarer hun til avisen og understreger, at det er derfor hun har valgt at fortælle sin side af historien netop nu.

Og det skortede da heller ikke på overskrifter, da hun havde sin storhedstid i slutningen af 00’erne og starten af 10’erne.

Der gik nærmest ikke en uge, hvor hun ikke blev eksponeret i et eller andet medie.

Ligesom i mange af de andre interviews raser hun i Politiken over nogle af de historier, som blandt andre vi her på stedet har skrevet om hende gennem tiden.

Enten føler hun sig jagtet, misforstået, udskammet eller svinet til. Andre gange mener hun, at historierne direkte strider mod sandheden.

Ejendommeligt er det dog, at Medina om og om igen beskylder SE og HØR for at bringe usandheder om hende, og at hun i stedet for at klage til Pressenævnet tyr til selvtægt og overfalder en journalist i lufthavnen.

Ikke én eneste gang har sangerinden klaget til Pressenævnet over ugebladet.

Det undrede vi os selvfølgelig over på SE og HØR og spurgte Medinas management, hvordan det egentlig kan være, at hun ikke har benyttet sig af den instans, når mediebevågenheden tilsyneladende har haft så store konsekvenser for hende.

Medinas presseansvarlige ønskede dog ikke at svare på det spørgsmål, da SE og HØR kontaktede hende.

Sponsoreret indhold