Kendte27. august 2022

Medina i kæmpe fiasko: Trækker sig

Hjemmesiden er slettet, og firmaet sendt til tvangsopløsning- jeg ejer det ikke længere, siger popdronningen nu
Medina har de seneste måneder rejst land og rige rundt med sin dokumentar, hvor hun fortæller om de mange lidelse, der har ramt hende. Og ikke mindst om en presse der har været helt urimelig over for hende.
Medina har de seneste måneder rejst land og rige rundt med sin dokumentar, hvor hun fortæller om de mange lidelser, der har ramt hende. Og ikke mindst om en presse der har været helt urimelig over for hende.
 Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Hun har fået sin helt egen nation af fans til at græde sammen med hende i biografen over, hvor ondt livet kan være mod en rig, smuk og kendt pige som hende.

Og nu kan "Medina-land" så finde sørgebåndene og høtyvene frem igen. For ifølge Ekstra Bladet er den fynske butler-tjeneste James Butler, som hun fortsat står som medejer af, styrtet til jorden.

Det har ikke været et hit for Medina at smide penge i den fynske butlertjeneste.
Det har ikke været et hit for Medina at smide penge i den fynske butlertjeneste.
 Foto: Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Lørdag var firmaets hjemmeside, der blandt andet tjener penge på at formidle hjælp til indkøb i butikker, slettet for alt brugbart indhold.

Samtidig er firmaet sendt til tvangsopløsning, hvilket normalt kun sker, hvis folkene bag firmaet ikke har styr på deres forretning.

Ifølge data fra cvr-registeret er det Erhvervsstyrelsen, der har bedt en domstol om at opløse firmaet. Selskabets ledelse oplyser over for Ekstra Bladet, at det er et manglende regnskab, der har udløst det voldsomme skridt.

Lørdag morgen stod Medina via et af sine selskabet stadig som medejer af det nu tvangsopløste firma.
Lørdag morgen stod Medina via et af sine selskabet stadig som medejer af det nu tvangsopløste firma.

Via sin manager og sin advokat forklarer Medina over for avisen, at hun - selvom Medina altså officielt stadig står som medejer - ikke er med i firmaet længere. Hun er nemlig blevet købt ud for få uger siden.

Ifølge firmaets ledelse er det rigtigt og derfor en fejl, at Medina fortsat står som ejer af selskabet i cvr-registeret.

Ingen af parterne vil dog sige et ord om, hvorfor popdronningen lige nøjagtigt nu forsvinder fra ejerkredsen. Eller hvad hun har fået for sin andel.

Ledelsen i James Butler kalder samtidig tvangsopløsningen for "en misforståelse".

Sponsoreret indhold