Kendte25. januar 2023

Medina afbryder barslen

Danmarks ukronede popdronning har brudt barselsboblen for at berige dit musikbibliotek med nye toner
30. november fejrer Medina endnu et af livets milepæle, når hun runder 40 år.40 år – og sikke et skår.
Medina gør det igen.
 Foto: Hanne Juul

I øjeblikket er hun alene hjemme med sine to drenge, Tyler og Eliott, mens gemalen Malo er udstationeret.

Men selv om hun ene kvinde står for husholdning, praktik og børneleg med to børn under to år, finder hun samtidig både tid og overskud til at jonglere sin musikkarriere ved siden af.

I juni blev hun mor for anden gang, men hun får ikke dagene derhjemme i barselsboblen til at gå med kun bleskift og amning, for på fredag udgiver hun ny musik.

Det afslører hun på Instagram, hvor hun samtidig giver en lille lydbid til sine godt 350.000 følgere.

- Woah … Jeg er ikke ude på ballade, men jeg brænder alting ned. ”Lidt endnu” ude fredag, skriver hun til den lille videosnas, hun har delt på det sociale medie.

I november afslørede Medina sin nye midlertidige tilværelse som alenemor til sine to drenge i sin podcast ”Hele mennesker”.

”Lige bange”-sangerinden fortalte, at hendes mand, som er premierløjtnant ved Hærens Officersskole, skulle være udstationeret i et halvt år.

Blot et par dage efter han tog afsted, drog Medina til Sverige for at medvirke i Casper Christensens tv-show ”All Exclusive”, og her lagde hun bestemt ikke skjul på, at hun følte sig svigtet, da Malo fortalte, han skulle udstationeres.

– Det er meget stærkt at føle, når faren til ens børn, så rejser. Jeg har jo været igennem sindssygt mange følelser op til, at han skulle udsendes nu her. Rigtig meget vrede, følelsen af at føle sig forladt. Føle sig efterladt.

Medina har haft sin fair share af modgang gennem sit liv og fandt da også straks styrke til at rejse sig igen.

– Det var en rigtig hård dag. Det var ikke nemt. Men jeg følte bare… Det er så stabilt, det vi har. Og jeg skal nok klare de her seks måneder. Jeg kan fucking klare alt, understregede hun.

Helt alene er hun dog ikke med drengene. Medina har fortalt, at hun har et godt bagland, der hjælper hende igennem de seks lange måneder som græsenke. Både hendes egen mor, Malos mor og ikke mindst hendes au pair står klar på sidelinjen til at yde assistance.

Du kan høre en lille bid af sangen i videoen herunder:

Sponsoreret indhold