Kendte17. november 2022

Skal være alenemor: Medinas mand er udsendt

I det seneste afsnit af sin podcast "Hele mennesker" afslører popdronningen, at hun lige nu er alenemor – i hvert fald for en stund
Sammen med Malo Chapsal har Medina sønnerne Tyler og Eliott. nbsp;
Sammen med Malo Chapsal har Medina sønnerne Tyler og Eliott.
 Foto: Dan Mariegaard

Kalenderen er godt fyldt hos 39-årige Medina: Hun er sanger, podcastvært, iværksætter – og mor til sønnerne Tyler på 22 måneder og Eliott på fem måneder.

Og Medina får nu endnu mere at se til i hjemmet i Hørsholm, for i det seneste afsnit af sin podcast "Hele mennesker" afslører moren til to, at hun de næste seks måneder kommer til at være alenemor.

– Min mand er udsendt. Han blev sendt afsted i mandags (podcasten er optaget under valgkampen, red.), og han skal ikke være med os de næste seks måneder. Det er svært, fortæller podcastværten til Helle Thorning-Schmidt, der er ugens gæst i "Hele mennesker".

Medinas mand, Malo Chapsal, er premierløjtnant fra Hærens Officersskole og må undvære sin familie, da han for tiden er udsendt. Sangeren fortæller ikke, hvor i verden hendes mand er udsendt.

I "Hele mennesker" spørger Medina derfor Helle Thorning-Schmidt til råds, fordi den tidligere statsminister selv har erfaring med langdistanceforhold. I store dele af sit ægteskab med britiske Stephen Kinnock har de to ikke boet i det samme land.

– Du er jo blevet rigtig soldaterkone. Seks måneder er rigtig lang tid, når man har meget små børn, konstaterer Helle T. og tilføjer:

– Hvis du overlever det der. Så overlever du alt.

Medina afslører, hvordan hun har forberedt sig på at være alene med to små børn:

– YouTube er min ven på mange måder. Der har jeg været ude i at søge "How to be alone mom with two under two". Hvad gør de? Jeg har en veninde, hun har været alene med sin søn siden dag ét, og hun har bare … wauw. Selv, når ens mand er hjemme, er det jo også hårdt at få små børn. Hun har virkelig været i mine tanker meget, og jeg har så dyb, dyb respekt for mødre, der står alene med det hele.

Medina, der for nylig stjal overskrifter med sin optræden i "Vild med dans", fortæller, at hun får hjælp af sin mor og svigermor – ligesom familien også har en au pair:

– Og så får jeg stadig skyld over, hvis det var min mor, der tog Tyler i vuggestue i dag. Er jeg der ikke nok for ham? Der er så meget skyld, konstaterer Medina over for Helle Thorning-Schmidt, der også selv har været meget alene med sine to piger.

Du kan lytte til Medinas podcast "Hele mennesker" hos ALLY.

Sponsoreret indhold