Kendte30. marts 2023

Medie: Popstjernen Lana Del Rey er blevet forlovet

Den amerikanske sangerinde Lana Del Rey har holdt sit forhold med Evan Winiker hemmeligt, men nu tyder det på, at de vil slå pjalterne sammen
Den amerikanske sangfugl har fundet kærligheden på ny.
Den amerikanske sangfugl har fundet kærligheden på ny.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Lana Del Rey hånet for sin vægt

Har hun langt om længe fundet sin million dollar man?

Den 37-årige Lana Del Rey er blevet forholdet med den 40-årige musiker Evan Winiker. Det fortæller kilder til Billboard.

Parret har ellers med stor succes holdt deres forhold hemmeligt, selvom de faktisk er blevet spottet sammen adskillige gange.

Det skete blandt andet i september til Malibu Chili Cook-Off Festival og senest på en mere intim date på restauranten Pappy and Harriet's i Pioneertown i Californien, hvor de sågar fik taget billeder med fans, der var heldige nok til at genkende de to musikere.

Lana Del Rey har tidligere dannet par med politibetjenten Sean Larkin, som flere sange på hendes seneste album eftersigende skulle være dedikeret til.
Lana Del Rey har tidligere dannet par med politibetjenten Sean Larkin, som flere sange på hendes seneste album eftersigende skulle være dedikeret til.
 Foto: Scanpix Denmark

"A&W"-sangerindens kommende mand har tidligere været medlem af bandet Steen Train sammen med Jack Antonoff - en af Del Reys faste samarbejdspartnere, og som også har hjulpet til på Lanas seneste album.

Parret har endnu ikke selv bekræftet, at de har sagt ja til hinanden.

Det bekymrer sangerindens fans sig dog ikke meget om. I stedet bliver der festet godt igennem på Twitter, efter nyheden om forlovelsen ramte internettet.

Lana Del Rey er kendt for sin drømmende og melankolske popmusik og har udgivet syv studiealbums i løbet af sin karriere. Hun har vundet adskillige priser inklusiv fem Grammy-priser.

Hendes seneste album, "do you know that there's a tunnel under Ocean Blvd" udkom tidligere på måneden og blev modtaget af flotte anmeldelser fra de amerikanske kritikere.

Sponsoreret indhold