Kendte14. januar 2023

Viste sine bryster: Nu er Lana Del Reys billede fjernet fra Instagram

Sangerinden har delt et vovet billede i sort/hvid., og det var tilsyneladende for meget for Instagram, der nu har slettet det
Lana Del Rey
Lana Del Reys uskyldige smil hjalp nok ikke meget, da Instagram havde rettelakken fremme og slettede sangerindens lidt for frække billede.
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

Sangerinden Lana Del Ray har allerede vakt opsigt i forbindelse med lanceringen af det kommende album. I december valgte hun nemlig kun at sætte ét billboard op i lige netop den by hendes ekskæreste kommer fra.

Men nu trækker hun igen overskrifter.

Sangerinden har nemlig valgt nogle virkelig flotte, men også nøgne billeder, der angiveligt er en del af coveret på hendes nye album.

Det ene billede valgte hun at dele på sin lukkede Instagram, der har to millioner følgere, og det blev simpelthen for meget for det sociale medie, der nu har slettet billedet. Det skriver Ekstra Bladet.

Billedet, der er i sort og hvid, viser Lana Del Rey med en skjorte på, hvor det ene bryst hænger fremme. Og brystvorter er altså ikke tilladt på Instagram.

Men internettet husker, og det gør hendes fans i den grad også. Derfor er billedet, siden da også blevet delt på blandt andet Twitter, så de nysgerrige stadig kan få lov at se det forbudte billede, mens andre viser en censureret udgave.

I forbindelse med delingen af billedet har Lana Del Rey også delt sangtitlerne på det kommende album, skriver mediet NME.

1. “The Grants”
2. “Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd”
3. “Sweet”
4. “Aw”
5. “Judah Smith Interlude”
6. “Candy Necklace”
7. “Jon Batiste Interlude”
8. “Kintsugi”
9. “Fingertips”
10. “Paris, Texas”
11. “Grandfather Please Stand On The Shoulders Of My Father While He’s Deep-Sea Fishing”
12. “Let The Light In” (feat. Father John Misty)
13. “Margaret” (feat. Bleachers)
14. “Fishtail”
15. “Peppers” (feat. Tommy Genesis)
16. “Taco Truck X VB”

Lana Del Reys nye album "Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd" er ude 24. marts.

Sponsoreret indhold