Medie: Kanye West dropper præsidentkampagnen

Noget tyder på, at idéen om at blive USAs næste præsident måske ikke alligevel er noget for Kanye West. 

Den 43-årige rapper har eftersigende droppet sine planer om at stille op til valget, der finder sted til efteråret. 

Det sker blot to uger, efter han på Twitter annoncerede, at han stillede op som præsidentkandidat for partiet "The Birthday Party". 

Det skriver New York Magazines Intelligencer

En ansat fra Kanye-kampagnen, Steve Kramer, har ifølge mediet udtalt sig om, at Kanye ikke stiller op alligevel. 

- Han er ude, siger Steve Kramer, der var ansat til blandt andet at sikre Kanye West en plads på stemmesedlen i Florida og South Carolina.

- Jeg har hverken noget godt eller dårligt at sige om Kanye. Alle har deres personlige grunde til, hvorfor de tager de valg, de gør. At stille op som præsident må være en af de sværeste ting for nogen rent faktisk at overveje på det niveau... Enhver præsidentkandidat, der stiller op for første gang, går gennem de her problemer, uddyber han. 

Kanye West i Det Hvide Hus med Donald Trump. (Foto: MEGA)

Han fortæller dog ikke, hvad det helt nøjagtigt er, der har fået Kanye til at droppe sine planer om at stille op til valget. 

De ansatte på Kanyes kampagne skulle eftersignede være blevet særdeles skuffede, da de var blevet præsenteret for nyhederne om, at kampagne ville blive droppet. 

For blot en uge siden forlød der rygter om, at Kanyes familie - herunder Kim Kardashian - i disse dage skulle være bekymret for hans psykiske velbefindende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close