Kendte7. juli 2020

Efter vild udmelding: Kendisser gør grin med Kanye West

For få dage siden proklamerede den excentriske rapper Kanye West, 43, at han agter at stille op til præsidentvalget i USA i år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega606324_010_0.jpg
 (Foto: MEGA)

For nogle kom det muligvis som en overraskelse, da Kim Kardashians rappergemal forleden afslørede, at han ønsker at være USA præsident.

Den 43-årige musiker afslørede således på sin Twitter-profil, at han stiller op som præsidentkandidat:

- Vi må indse Amerikas potentiale ved at stole på Gud, forene vores vision og bygge fremtiden. Jeg stiller op som USA's præsident, skriver han og tilføjer hashtagget, skrev han på profilen for få dage siden.

Artiklen fortsætter under tweetet …

Men den vilde udmelding er altså langt fra faldet i god jord hos Kanye Wests kendiskollegaer. Flere gør ganske enkelt grin med rapperens præsidentønske.

Den 39-årige hotelarving Paris Hilton meddeler fx sin følgere, ganske ironisk dog, at hun også agter at stille op som præsidentkandidat i år.

Artiklen fortsætter efter tweetet …

Men flere stjerner følger trop. Både skuespillerne Tiffany Haddish, Bob Saget, Hillary Duff samt sangerinde Toni Braxton har alle været ved Twitter-tasterne og i bedste Kanye-stil proklameret, at de også agter at stille op som præsidentkandidater til dette års præsidentvalg.

Det er ikke første gang, at Kanye West lufter sin drømme om at blive USA's præsident. For få år tilbage afslørede Kanye nemlig i et interview, at han godt kunne tænke sig at indtage Det Hvide Hus i 2024.

Sponsoreret indhold