Kendte3. september 2023

Medie: Joe Jonas og Sophie Turner forbereder sig på skilsmisse

Ifølge TMZ kan forholdet mellem de to kendisser meget snart være fortid, da Joe Jonas vil skilles
Joe Jonas Sophie Turner
Sophie Turner og Joe Jonas har været gift i fire år, men det kan være, at parret ikke når fem år som ægtepar. Ifølge TMZ er parret ved at forberede sig på en skilsmisse.
 Foto: MEGA

LÆS OGSÅ: Joe Jonas indrømmer indsprøjtninger

De fandt sammen i 2016, blev forlovet året efter, blev gift i 2019 og har alt imens fået to børn sammen.

Men nu tyder det på, at Joe Jonas og Sophie Turner snart skal nyde tilværelsen uden hinandens selskab.

Ifølge sladdermediet TMZ er der en vaskeægte hollywoodskilsmisse under opsejling, da Joe Jonas er i gang med at forberede papirerne, der vil sikre ham en singletilværelse.

Mediet skriver, at kilder tæt på parret påstår, Joe Jonas har kontaktet minimum to skilsmisseadvokater.

De samme kilder fortæller, at parret har haft ”seriøse problemer” i minimums seks måneder.

Joe Jonas, left, and Sophie Turner arrive at the second annual Academy Museum gala at the Academy Museum of Motion Pictures on Saturday, Oct. 15, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)
Joe Jonas og Sophie Turner fandt sammen i 2016. Måske de fandt fælleskab i at snakke om en ungdom foran kameraet. Sophie Turner blev kendt som Sansa Stark i "Game of Thrones", da hun var 14 år, mens at Joe Jonas kom ind i Disney-maskinen i slutningen af 00'erne.
 Foto: Invision

Den seneste tid er Joe Jonas ikke blevet set med sin vielsesring på fingeren. Desuden har parret solgt deres bolig i Miami blot et år efter, de købte den.

Det er dog ikke mere end to uger tre uger siden "Game of Throne"-stjernen lagde et billede op på sin Instagram-profil, hvor hun holder i hånd med sin mand.

Der har ikke været nogen officiel udmelding fra hverken Sophie Turner eller Joe Jonas, der heller ikke er vendt tilbage på TMZ’s henvendelse.

Parret blev forældre for anden gang i sommeren 2022, da de fik deres anden datter. To år forinden havde parret budt deres første datter, Willa, velkommen.

Sponsoreret indhold