Hollywood8. november 2016

Joe Jonas scorer "GoT"-stjerne

Joe Jonas, der er forsanger i bandet DNCE, var tæt omslynget af skuespilleren Sophie Turner til en koncert i Rotterdam.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joe_jonas_2.jpg
 Foto: All Over Press

Tidligere barnstjerne Joe Jonas har atter fået gang i musikkarrieren med sit nye band DNCE, der hittede med sangen "Cake by the ocean". Nu har han også scoret sig en ny sild, og det er ingen ringere end Sansa Stark - øh, Sophie Turner.

DNCE fyrede en formidabel forestilling af til EMA i weekenden, men inden da havde 27-årige Joe Jonas også varmet godt op. Han var nemlig til Kings of Leon-koncert med den 20-årige skønhed, Sophie Turner, og de to skulle efter sigende have nydt en romantisk date.

Til stede ved koncerten var også flere bodyguards og de øvrige bandmedlemmer fra DNCE.

Det er en anden tilskuer til festen, der har spottet kendisparret, og hun kunne blandt andet fortælle, at der blev udvekslet flere kys mellem de to uge turtelduer. Parret hyggede sig også med at danse og synge med på de sangene til koncerten.

Den observante tilskuer var også hurtig til at tage billeder af Joe og Sophie, og billederne er blevet delt masser af gange. Billederne er således også nået frem til Sophies Instagram-fanside, og du kan se billederne herunder.

Sophie Turner spiller Sansa Stark i "Game of Thrones", og hun har desuden spillet Jean Grey i den seneste "X Men"-film "Apocalypse" med blandt andet Michael Fassbender, Nicolas Hoult og Jennifer Lawrence. Hun ser meget til sine medskuespillere på hitserien, blandt andet hendes "halvbror" Kit Harington, der spiller Jon Snow.

Senest har Joe datet modellen Gigi Hadid, men han har også tidligere dannet par med Taylor Swift. Han havde i sine teenageår stor succes med bandet "The Jonas Brothers" som han havde sammen med brødrende Kevin og Nick. Brødrende var også med i flere Disney-film og havde deres egen TV-serie. Joe er for nyligt blevet onkel for anden gang, da storebror Keven bød endnu en ny Jonas velkommen til verden.

Lillebror Nick Jonas har også succes med musikken, og han har får nyligt været på turné med Demi Lovato, som han og brødrene spillede sammen med i "Camp Rock"-filmene.

Har du lyst til at kigge lidt ekstra op Joe Jonas og hans flotte krop, har vi et galleri til dig herunder:

Joe Jonas boksetræning

Sponsoreret indhold