Kendte30. januar 2022

Medie: Adele droppe Las Vegas-show på grund af parforholdsproblemer

Den britiske hitmager trak overskrifter, da hun i sidste øjeblik aflyste sit stort anlagte show i Las Vegas
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bare dagen inden sit første show i Las Vegas måtte Adele skuffe sine mange fans: Hun aflyste i sidste øjeblik, og siden har rygtemøllen virkelig kværnet omkring årsagen til chok-aflysningen.

Angiveligt skulle hun have været utilfreds med scenografien, ligesom hun også skulle have stillet noget af nogle diva-krav til koncertarrangørerne.

Nu mener The New York Daily News-journalisten Richard Johnson imidlertid at vide, hvorfor Adele så abrupt smed hele sit stort anlagt show på gulvet.

Den amerikanske journalist citerer unavngivne kilder, der afslører, at der er knas i parforholdet til Rich Paul, som er sportsagent:

- Der er problemer i paradis, forklarer insideren og tilføjer:

- Det er derfor, hun ikke kan optræde.

Kilder tæt på den 33-årige powersanger afslører, at hun konstant har grædt under prøvesessioner, ligesom hun har smidt alt for at tage mod opkald fra kæresten.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20211020-175000-3-1920x1280we.jpg
 Foto: Allen J. Schaben/Los Angeles Times/Ritzau Scanpix

Adele har netop udgivet et helt album om sin skilsmisse, men hun har åbenbart ikke lyst til at få materiale til endnu en udgivelse. Foto: Allen J. Schaben/Los Angeles Times/Ritzau Scanpix

Billeder viser ifølge Daily Mail også, at Adele kort efter afllysningen af sit show boardede et fly fra Las Vegas til Los Angeles - og medier spekulerer naturligvis i, om hun er på vej til at klinke skårene med kæresten.

Sponsoreret indhold