Meadow Walker deler den skønneste video af sin afdøde far

Da den amerikanske stjerneskuespiller Paul Walker i november 2013 mistede livet i en vanvittig bilulykke, efterlod han ikke kun en hel fanskare i sorg.

Han efterlod sig også datteren Meadow Rain Walker, der blot var 14 år gammel, da hun blev faderløs i 2013.

Artiklen fortsætter under billedet...

I dag er Meadow blevet 21 år, og gennem de seneste år har hun ad flere omgange brugt sin instagram-profil til at hylde sin far.

Og nu gør hun det igen.

Denne gang har hun delt den skønneste video. Videoen er filmet af Meadow og viser, hvordan hun engang overraskede sin far på hans fødselsdag ved at skræmme livet godt og grundig af ham.

Du kan se den skønne video herunder:

- Jeg havde aldrig troet, at jeg ville dele denne video. Men det føles rigtigt. Vær god. Jeg elsker dig. Stay safe, skriver Meadow Walker som kommentar til videoen.

I april 2016 kom det frem, at Meadow fik $10 millioner – svarende til over 65 millioner kroner – i erstatning efter faderens død. 

Forliget var indgået mellem Meadow og Roger Rodas. Roger Rodas døde selv i den tragiske ulykke – det var ham der sad bag rattet i den Porsche, som forulykkede og brød i brand.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

ultimate apocalypse buddy

Et opslag delt af Meadow Walker (@meadowwalker) den

Meadow lagde efterfølgende sag an mod boet efter afdøde Roger Rodas, og det resulterede altså i en erstatning i millionstørrelsen.

Paul Walker omkom sammen med Roger Rodas, da deres Porsche Carrera GT i høj fart forulykkede og bragede ind i en lygtepæl i bydelen Santa Clarita i Los Angeles 30. november 2013.

Artiklen fortsætter under billedet...

Paul Walker sammen med Vin Diesel, som han spillede overfor i "Fast & Furious"-filmene. Foto: MEGA

Begge døde ifølge obduktionsrapporten få øjeblikke efter sammenstødet.

Kort forinden den tragiske ulykke blev der taget en række billeder af Paul Walker i den røde Porsche. Du kan se eller gense de billeder lige her.

På ulykkestidspunktet var Paul Walker i gang med optagelserne til ”Furious 7”.

Filmselskabet bag besluttede at lade lillebroren Cody Walker spille de scener, som Paul Walker ikke nåede før sin alt for tidlige død.

Paul Walker blev kun 40 år.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close