Kendte30. august 2019

Matthew McConaughey skifter branche

Matthew McConaughey har kastet sig over en helt ny stillingsbetegnelse uden for filmindustrien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega314278_002.jpg
 (Foto: MEGA)

Mange har nydt at se Matthew McCoanughey på skærmen gennem årene, og filmstjernen har både vundet en Oscar og en Golden Globe for sine skuespilpræstationer.

Nu vil han dog skifte filmsettet ud med en noget anden arbejdsplads. Matthew McConaughey har nemlig fået et helt andet job: Han skal være underviser.

Det er de studerende på University of Texas i Austin, der fremover får glæde af filmstjernens erfaringer, når han skal dele ud af dem som universitetslærer, skriver Austin-mediet Austin360.

Matthew McConaughey har undervist flere gange på universitetet, men nu skal han være fast professor på fakultetet for radio, tv og film. Det annoncerede universitetets Moody College of Communication onsdag.

Hollywoodstjernen, der har været gæste-instructor siden 2015, hvor han først underviste i faget "Fra manuskript til skærm", begynder som underviser dette efterår, hvilket vil sige lige om lidt.

Herunder kan du se en video fra 2017 om Matthew McConaughey som underviser:

Matthew McConaughey har også ved andre lejligheder støttet Austin i Texas, hvor han er bosat. For nylig har stjernen investeret i fodboldholdet, og han er vokset op i byen Uvalde, der ligger i nærheden.

Det var der, han var til prom, inden han blev den Matthew McConaughey, vi alle sammen kender i dag.

null

Sponsoreret indhold