Matthew McConaughey levede af cheeseburgere

En kost bestående af cheeseburgere fik Matthew McConaughey i kampform til ”Gold”.

(Foto: All Over)

Surfbræt. Vind i håret. Og en six-pack, som de fleste kun kan drømme om.

Sådan opfatter de fleste den 47-årige skuespiller Matthew McConaughey, der i 1990’erne spillede en række forskellige roller, og i 00’erne gjorde lette komediefilm og action til sit speciale.

Hollywoodstjernen var og er fast inventar i ugebladene, og på hvert et billede i 00’erne lignede han en sydcalifornisk drøm: Altid solbrun, altid trænet.

Nu er han tilbage i filmen "Gold", der handler om den amerikanske forretningsmand Kenny Wells, der finder sammen med videnskabsmanden Michael Acosta. Sammen finder de guld i Indonesien og bliver vanvittig rige – men de har ikke rent mel i posen. 

Hans karakter er en rigtig levemand, og derfor måtte han i gang med at tage på i vægt til rollen. Rigtig meget endda, hvilket gør ham nærmest uigenkendelig i filmen.

– Jeg levede af cheeseburgere. Jeg spiste dem til morgenmad. Jeg endte på 98 kilo, siger den oscarvindende skuespiller nærmest helt stolt, da SE og HØR møder ham på et hotel i New York en iskold morgen.

Han føler ligefrem at det er spændende at arbejde med sin krop.

– Det giver mig energi at nedbryde og opbygge min krop. Kroppen er jo fantastisk størrelse. Den er langt mere modstandsdygtig, end man skulle tro. Jeg havde tabt mig så meget, og jeg tror nærmest, at min krop blev lykkelig for det. Mine led begyndte at føles bedre, mine knæ havde det godt. Jeg dyrkede ingen motion. Jeg tog elevatoren – selv til første sal, siger han og slår en latter op. Og tilføjer så sædvanlig kækt:

– Det tog mig to uger at komme tilbage til min normale fysik. Jeg kan altid blive ”ripped”. 

Læs det store interview med den talentfulde skuespiller Matthew McConaughey i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close