Kendte 17. august 2021

Matthew McConaughey har ikke brugt deodorant i 30 år

De er helt som alle os andre. Stjernerne i Hollywood. Og så alligevel måske ikke. Lige i øjeblikket dukker der flere og flere hygiejne-indrømmelser og sære vaner op i stjerneland
Foto: MEGA

Vi kan ikke være de eneste, som i ny og næ har undret os:

- Hvordan mon verdensstjernen Matthew McConaughey egentlig dufter?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og nu, venner, har vi endelig svaret: Helt som sig selv, viser det sig tilsyneladende.

Den 51-årige ”Interstellar”-stjerne skulle nemlig ifølge Daily Mail have nægtet at bruge antiperspirant under armhulerne gennem hele tre årtier. Tidligere har han indrømmet overfor Playboy, at hans uvilje mod brug af deo særligt blev aktuel, da han indspillede filmen ”Fools Gold” med Kate Hudson i 2008.

Her skulle hans kvindelige medspiller nemlig flere gange under optagelserne – der foregik under en bagende sol på en række australske sandstrande - havde foreslået ham at give sig selv et par sprøjt under de eftertragtede arme.

- Hun tog altid en saltsten, som er en eller anden slags naturlig deodorant, med sig på set, og hun sagde: Vil du ikke være sød at tage det her på?

- Men jeg tog det aldrig på. Ingen cologne. Ingen deodorant, fortæller han om siner vaner under filmoptagelserne i sin tid.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: MEGA

Gider du godt lige prøve med lidt deo? Sådan skulle opfordringen fra Matthews gode medspiller Kate Hudson have lydt tilbage i 2008. (Foto: MEGA)

Granola og det gode liv

- Alle kvinderne i mit liv, herunder min mor, har alle sagt til mig: Hey, din personlige duft lugter af ”mand” for det første. Og af ”dig”, for det andet.

Filmstjernen skynder sig at understrege, at han dog går i bad flere gange om dagen, og at han børster sine tænder op til fem gange på én dag.

Han bryder sig simpelthen bare ikke om at dufte som andre end sig selv.

For tre dage siden var det så Yvette Nicole Brown – McConaugheys medspiller i filmen ”Tropic Thunder” – som også gerne ville dele sine erfaringer med stjernens personlige duft – og badevaner.

- Jeg kan huske, at Matthe McConaughey fortalte, at han ikke bruge deodorant, og at han ikke havde en odør som sådan. Så min første tanke var, at jeg måtte så tæt på ham som muligt, så jeg kunne finde ud af, om han havde ret, fortæller hun til radiokanalen SiriusXM, før hun fortsætter:

- Han har ikke en odør. Han dufter af granola og det gode liv. Han har en sød, sød duft. Det er bare ham. Og det er altså hverken muggent eller skørt.

Der kan man bare se.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: MEGA

Yvette Nicole Brown kom helt tæt på McConaughey under filmoptagelser for 12 år siden. Hun mener, at han bestemt dufter dejligt, selvom han ikke bruger deo. (Foto: MEGA)

Tre bade om dagen

En anden af Hollywoods brandvarme mandfolk, Bradley Cooper har ligesom ”True Detective”-stjernen påstået, at hans krop er – hold nu fast – selvrensende.

- Jeg bruger ikke rigtig deodorant længere. Men jeg tager en hel del bade, så det hjælper måske på det, fortalte han i 2012.

Nok ikke at det gør så meget i stjernernes luftige budgetter, men det lader i hvert fald ikke til at vandregningen eller klodens ressourcer ligger dem synderligt på sinde.

- Om morgenen, og så igen om aftenen. Og efter jeg har trænet, tager jeg bad. Så måske tre styks om dagen, forklarer 46-årige Cooper.

Det kan godt være, at stjernerne bader meget, men det er ikke ofte, deres børn kommer under det varme vand. 

Stjerneparret Mila Kunis og Ashton Kutcher fortalte i juli, at de ikke smider deres unger i bad, før de er sybligt beskidte.

- Så altså det er sådan her, det fungerer; Hvis du kan se snavs på dem, så vask dem. Ellers er der ingen grund til det.

Og således sparkede de tidligere "That 70s Show"-kollegaer gang i Hollywoods helt store aktuelle hygiejnedebat. 

Sponsoreret indhold