Kendte14. januar 2020

Mascha Vang afslører: Tjener mere end kæresten

Blogdronningen afslører, at hendes månedsløn overstiger jagerpilot-kærestens
https://imgix.seoghoer.dk/mascha_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Mascha Vang, 40, er en af landets største influenter, og der hersker efterhånden ikke tvivl om, at blogdronningen tjener en god skilling på sit foretagende.

I et interview med Berlingske afslører den tidligere kosmetolog, at hun tjener mere end sin kæreste, der er jagerpilot, og "hun kan ikke lade være med at tænke, at verden er skævt skruet sammen, idet hun får flere penge for at reklamere på Instagram, end hendes kæreste, der er jagerpilot, får for at drage i krig".

- Jeg vil sige det sådan, at jeg er meget privilegeret, men jeg ved også, hvad jeg er værd. Det er ganske få samarbejder, jeg siger ja til. Det skal også kunne betale sig for virksomheden, og jeg vil hellere sige nej end skuffe dem, siger Mascha Vang yderligere til Berlingske.

I sommeren 2018 blev regnskabet fra Mascha Vang ApS offentliggjort. Her fremgik det, at hun havde en indtjening på knap tre millioner.

Her fremgik det også, at hun udbetalte små 50.000 kroner om måneden til sig selv i løn, og efter at Skattefar havde fået sit, var der 1,7 mio. kr. i resultat efter skat.

Moderselskabet Mascha Vang Holding A/S kunne også vise et flot resultat. Her var formuen øget fra 3.025.860 kr. til 5.179.011 kr. - en forøgelse på mere end 2,1 mio. kr.

Sponsoreret indhold