Kendte15. april 2015

Mary havde sex med 12-årig elev: I år fejrer de 10 års bryllupsdag

Amerikanske Mary afsonede syv års fængsel
Af af
Mary havde sex med 12-årig elev. I år fejrer de 10 års bryllupsdag
Mary havde sex med 12-årig elev. I år fejrer de 10 års bryllupsdag
 Foto: AOPHistorien om Mary Kay Letourneau var én af dem, der chokerede en hel nation i 1990'erne.

I 1998 blev den dengang 34-årige lærerinde fra Seattle i USA idømt syv et halvt års fængsel for - ad flere omgange - at have seksuelt forgrebet sig på sin blot 12 år gamle elev Vili Fualaau.

Selv fastholdt Mary under hele retssagen, at det var ægte kærlighed, at kærligheden var gengældt, og at parret elskede hinanden over alt på jorden - også trods den store aldersforskel.

Og noget kunne tyde på, at der var noget om snakken.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c3aed0dbd2624868bac4e8ddba421d9e.jpgMary gav et interview i 2004 (Foto: AOP)


LÆS OGSÅ: Blev kaldt 'ko' - nu er Winnie verdensberømt model

For i år kan Mary og Vili fejre deres 10 års bryllupsdag, og sammen har de fået to døtre.

Og i den forbindelse vil parret, der i dag er 53 og 31 år, stå frem i programmet 20/20 på den amerikanske kanal Investigation Discovery og fortælle om, hvordan deres forhold har været.

Det skriver det amerikanske medie ABC News.

Den utrolige historie tog sin begyndelse i 1996, da 34-årige Mary Kay Letourneau blev klasselærer for en sjetteklasse i Seattle.

I klassen gik Vili Fualaau - en lille dreng, som Mary før havde været klasselærerinde for. Men denne gang udviklede forholdet mellem de to sig.

De tilbragte mere og mere tid sammen - og ikke kun i klasseværelset. De sås også privat, hvor Mary forsøgte at hjælpe Vili til at blive en bedre tegner.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/86ff76e71af14626aac9a50759357016.jpgVili fotograferet i 1998 (Foto: AOP)


LÆS OGSÅ: 47-årig kvinde fra Helsingør vandt millioner: Her er hendes vilde indkøb

De knyttede tætte bånd, de begyndte at kysse og kramme, og da sommerferien i 1996 kom, udviklede det sig fra et følelsesmæssigt til et seksuelt forhold:

- Det skete en sen nat, hvor det ikke stoppede med ét kys. Det troede jeg, at det ville, men det gjorde det ikke. Jeg elskede ham meget højt, og jeg tænkte bare, 'hvorfor kan det aldrig bare være et kys', siger Mary ifølge ABC News.

Dén sommer blev Mary - der i forvejen var gift og havde fire børn - gravid med sit og Vilis første barn, en lille pige. Det lykkedes dem at holde det forbudte forhold skjult, indtil Marys mand i begyndelsen af 1997 fandt et kærestebrev, som Mary havde skrevet til sin elev.

Myndighederne blev kontaktet, Mary blev anholdt, og medierne opsnusede hurtigt historien om lærerinden, der blev gravid med sin blot 12-årige elev. Forsider på aviser landet over var plastret til med billeder af Mary.

29. maj 1997 fødte hun parrets første barn, en lille pige, Audrey, mens hun stadig afventede sin dom for at have forgrebet sig seksuelt på sin elev.

Dommen faldt i november samme år og lød på 89 måneders fængsel, men på grund af god opførsel blev Mary prøveløsladt efter et halvt år - på den betingelse, at hun holdt sig langt væk fra sin elev.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/11aa1a78832a4c93afde9ce17f3033d5.jpgMary og Vili sammen i 2009 (Foto: AOP)


LÆS OGSÅ: Fik skudt i ansigt i stykker: Nu er han model

Men kærligheden mellem de to var for stærk, og der gik ikke mere end en måned, før Mary igen havnede i håndjern: Parret var blevet snuppet i at dyrke sex i en bil på en parkeringsplads.

Under den nye retssag fastholdt Mary stædigt, at parret elskede hinanden, men dommeren så ikke på hende med milde øjne: Hun blev derfor idømt syv et halvt års fængsel, og under sin afsoning fødte hun parrets anden datter, Georgia.

Mens Mary afsonede sin dom, passede Vili parrets døtre - men det var en hård tid, hvor "der ingen hjælp var at hente", fortæller Vili:

- Jeg føler ikke, at jeg fik den rigtige støtte eller den rigtige hjælp dengang. Hverken fra min familie eller fra nogen generelt. Mine venner kunne ikke hjælpe mig, for de havde ingen anelse om, hvordan man er forælder. Vi var jo kun 14-15 år gamle, fortæller Vili, der blandt andet droppede ud af skolen og kæmpede med et alkoholproblem, ifølge ABC News.

LÆS OGSÅ: Ryland er en sund og rask dreng... udover at han ikke er en dreng

Mary blev løsladt i august 2004. Ti måneder senere sagde parret 'ja' til hinanden ved en overdådig ceremoni på en vingård i staten Washington. Vili var nu fyldt 21 år.

- Det var en enorm lettelse faktisk at blive gift ... efter at have gået igennem alt dette alle disse år, siger Vili.

Parret bor i dag i samme område, som de var henholdsvis lærer og elev. Og de fire børn fra Marys tidligere forhold er i dag en stor del af familien - den ældste af disse børn er blot halvandet år yngre end Vili:

- Det er da en mærkelig følelse næsten at være lige så gammel som en, der teknisk set er din stedsøn, siger Vili.
Sponsoreret indhold