Kendte13. marts 2015

Nu bruger Lotto-vinder sine millioner: Se de vilde indkøb

- Jeg køber stadig på tilbud, tilføjer kvinden dog
Af af
- Jeg køber stadig på tilbud, tilføjer kvinden dog
- Jeg køber stadig på tilbud, tilføjer kvinden dog
 Foto: AOPHistorien om den 47-årige kvinde fra Helsingør, der i februar vandt 315 millioner kroner i Eurojackpot, er én af de fortællinger, der nok sent - hvis ikke aldrig - bliver glemt og som også afføder lidt jalousi hist og her.

For hvem kunne ikke bruge en ny bil, et nyt liebhaverhus eller en tur rundt om jorden for de penge?

Den heldige kvinde og hendes familie er da også begyndt at bruge (lidt) af den enorme Lotto-gevinst, som familien vandt i Eurojackpot fredag den 20. februar.

Der er nemlig blevet shoppet boliger og bil, fortæller Lotto-millionæren til Helsingør Dagblad.

I indkørslen holder der således en spritny mini-bil - selvom ønsket til at begynde med var en Mercedes. Men Lotto-vinderen blev med egne ord så sur på forhandleren, at hun forlod bilforhandleren.

LÆS OGSÅ: Vandt 315 millioner: Her er hendes vilde historie

- Han gad ikke engang at kigge op fra skærmen, da jeg kom for at købe bilen, siger vinderen til Helsingør Dagblad.

I stedet valgte hun at købe en anden bil et andet sted.

- Den havde kørt en lille smule, så jeg fik den for 120.000 kroner med det, siger kvinden til Helsingør Dagblad og er ifølge dagbladets journalist "ude af stand til at undertrykke sin glæde over at have gjort et godt køb".

Indkørslen er dog stadig den samme - familien bor stadig i deres lille hus i Helsingør, men om lidt rykker de til noget større: En strandvejsvilla.

Familiens fem børn i alderen 17 til 27 år flytter dog ikke med ind hos den 47-årige kvinde og hendes mand: De har nemlig fået en Strandvejsvilla hver. På den rigtige side af Strandvejen vel at mærke.

LÆS OGSÅ: Helsingør-spiller vandt 315 millioner

Også den 47-årige kvindes søster skal flytte. Hun har nemlig også fået en villa.

Dog er der noget, der ikke har ændret sig, selvom der er rullet 315 millioner kroner ind på kontoen: Der købes stadig ind efter tilbud.

- Jeg går stadig efter tilbuddene i supermarkedet. Strynh's leverpostej, for eksempel - hvis der står en pakke, som har ramt udløbsdatoen, så køber jeg den. Det vil altid være sådan. Det ligger så dybt i mig, at man ikke skal rutte med pengene. Også selv om man er multimillionær.

Familien spiller også stadig lotto. Der er en stor pulje igen i denne uge.

Sponsoreret indhold