Kendte22. maj 2021

Mark Wahlberg fortsætter vild transformation: Nu er håret røget

Det var en nærmest uigenkendelig Mark Wahlberg, der tidligere i maj kunne vise en vild transformation i forbindelse med forberedelserne til hans nyeste rolle. Nu har han taget det skridtet videre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 49-årige Hollywoodstjerne har de seneste måneder arbejdet hårdt på at ændre sit udseende, så det matcher hans rolle i den kommende film ”Father Stu”.

I den forbindelse kunne han i starten af maj vise et vanvittigt før og efter billede af sig selv, efter at han på bare tre uger formåede at øge sin vægt med knap 14 kilo.

Nu viser det sig dog, at det ikke kun var vægten, som den 49-årige skuespiller Mark Wahlberg skulle gøre noget ved.

Torsdag kunne han på sin Instagram-profil dele endnu et vildt transformationsbillede – og nu er det ikke længere en synd at sige, at han er praktisk taget uigenkendelig.

- Nyt look, skriver han selv kort til billedet, hvor han står og læner sig op ad en bil, mens solen skinner på hans barberede hoved.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det var tilbage i april måned, at ”Ted”-skuespilleren første gang åbnede op omkring hans vægtøgningsplaner i forbindelse med forberedelserne til den nye rolle. Det gjorde han i et interview med talkshowværten Jimmy Kimmel.

- De har sagt, at de gerne vil have, at jeg gør det på den sundeste mulige måde, men jeg er sådan; ”Dude, jeg har levet så restriktivt i så lang tid, at jeg bare vil spise alting”, sagde han dengang.

Han kunne videre fortælle, at han drømte om at tage forbi diverse bagere, besøge den berømte fastfoodkæde Dennys og ikke mindst fylde sin mave med pandekager.

Stod op klokken 02.30

At skuespilleren følte et akut behov for at fylde sig med alt godt fra de amerikanske fastfoodkæder, kommer nok ikke bag på de fleste.

Wahlberg blev for bare få år siden nemlig kendt for at have en vanvittig træningsrutine - der næppe gav plads til Dennys eller McDonald's i uanede mængder.

I 2018 kunne han nemlig dele, hvordan han på en typisk dag stod op klokken 02.30, hvorefter han startede med at meditere. Så stod den ellers på morgenmad, inden han kunne starte dagens første træning fra klokken 03 til 05.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega332156_001.jpg
 Foto: MEGA

Skuespilleren er kendt for at gå all in, når det kommer til nye roller. Uanset om det handler om vægtøgning eller at tabe sig. Foto: MEGA

Så var der gerne plads til endnu et måltid og et bad, inden han kunne smutte på golfbanen.

Skuespilleren lod endda talkshowværten og komikeren James Corden komme med en dag, så han på egen krop kunne mærke, hvordan det var.

Se hele videoen herunder:

Sponsoreret indhold