Kendte9. oktober 2014

Mariannes søde Facebook-hilsen til Arla-mand går Danmark rundt

Læs den søde hilsen fra Marianne her
Af af
Marianne Elmgren skrev denne besked til mejerigiganten Arla - nu går beskeden Danmark rundt
Marianne Elmgren skrev denne besked til mejerigiganten Arla - nu går beskeden Danmark rundt
 Foto: FacebookDet er ikke hver dag, at en venlig besked på Facebook går hen og bliver delt mere end 300 gange og liket over 9.000 gange på under et døgn.

Men det er ikke desto mindre, hvad der er sket med den besked, som Marianne Elmgren sendte til mejerigiganten Arla onsdag.

I den smilefremkaldende besked beskriver Marianne Elmgren, hvordan særligt én medarbejder hos Arla har været et lyspunkt for hende.

Hver morgen kl. 05:00 cykler Marianne godt 30 kilometer ud i morgenmørket fra Nymindegab mod sit arbejde i Oksbøl-lejren i Vestjylland.

LÆS OGSÅ: Hvor rørende! Her er reklamen, ALLE taler om

LÆS OGSÅ: 29-årige Brittany: Jeg skal dø 1. november

LÆS OGSÅ: Rørende! Line nåede aldrig at blive student, så hendes gymnasievenner gjorde dette...

Det er bælgmørkt, og hun støder sjældent på én eneste på sin vej - og dog:

- I lang tid har jeg mødt en stor Arla bil. Vi begyndte at hilse på hinanden og nu her hvor det er mørkt (kører hjemme fra kl. 0500) så er der ikke noget mere hyggeligt end at møde min Arla bil - på lang afstand sætter han det store blus på, trutter og dytter - jeg bliver simpelthen så glad. Jeg vinker tilbage det bedste jeg har lært og blinker med min pandelampe, skriver Marianne Elmgren i sin venlige hilsen på Arlos Facebook-side og tilføjer, at han nogle gange er den eneste bil, hun møder på de 30 kilometer.

Men venligheden fra Arla-manden stopper ikke her:

- Så her til morgen kunne jeg se en stor lastbil komme imod mig og jeg var klar til at vinke og blinke med min pandelampe, men så stoppede lastbilen og ud steg min Arla-mand - han gik tværs over vejen, ned i grøften for at komme over til mig på cykelstien og stak mig 2 yoghurt. "du skal da have lidt energi til turen" . Hvis I i Arla - kan finde ud af hvem han er - så hils ham mange gange fra mig - han er virkelig med til at "make my day". Tusind tak, skriver Marianne Elmgren videre i sin hilsen, der altså allerede er blevet delt mere end 300 gange og liket over 9.000 gange på under et døgn.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/50e103b4c447428b93e80069dcb1a31f.jpg


Sponsoreret indhold