Kendte 29. november 2021

Manu Sareen ramt af corona

Manu Sareen er rejst om på den anden side af jorden, men må nu bruge sin tid spærret inde på et hotel. Han er nemlig blevet ramt af corona
Foto: Hanne Juul

Manu Sareen har fået corona.

Omme på den anden side af jorden befinder Manu Sareen sig lige nu, men det er ikke blevet til det besøg i det sydamerikanske land Chile, som han havde håbet på.

- Jeg har rejst 12.600 km og her står jeg så og tigger om bare en smule sol og frihed, skriver Manu Sareen på Instagram.

Han er nemlig blevet isoleret på et lille hotelværelse, efter han ved ankomst til landet testede positivt for corona i lufthavnen.

Derfor blev han afhentet af mænd i rumdragter og en sikkerhedsbil, der førte ham til et hotel i Chile, der for øjeblikket fungerer som et hospital. 

Manu Sareen fortæller i et opslag på Instagram, at sygdommen føles som en slem influenza, men at han dog ikke har mistet sin smagsssans endnu. Udover det, virker den 54-årige tidligere politiker til stadig at være ved godt mod.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er ærgerligt at jeg ikke kan hjælpe til med kunstudstillingen, som var formålet med rejsen. Men på den anden side, hvornår får man ellers muligheden for, at reflektere over livet og skrive i 10 dage i streg, skriver han blandt andet i sit lange opslag på Instagram.

 

 

Sponsoreret indhold