Kendte 25. november 2021

Manu Sareen om mødet Simona Popovic: Et mirakel

Den tidligere minister er taknemmelig for at få lov til at opleve forelskelse og kærlighed igen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sidste måned sprang 54-årige Manu Sareen og Simona Popovic, 32, offentligt ud som kærester, da de hånd i hånd ankom til Michael Katz Krefelds bogreception. Dengang fortalte eksministeren, at han var smaskforelsket i sin 22 år yngre model. 

Da SE og HØR mødte ham til receptionen i anledning af bogen ”Fantasi”, som Manu har lagt frække ord til, var han noget hemmelighedsfuld omkring kærestens anmeldelse af den erotiske historie, han har bidraget med. 

- Har Simona læst din historie?

- Ja, det har hun, svarede han kortfattet.

- Har hun givet dig en anmeldelse?, ville SE og HØR vide.

- Ja, men den bedste anmeldelse kom fra Elisa Lykke, som sagde ”den er velskrevet og liderlig”, svarede han undvigende og grinede. 

Selv om Manu er åbenlyst begejstret for sin nye kæreste, lægger han ikke skjul på, at det har været en omvæltning for ham pludselig at være i et forhold igen. 

- Det er vildt mærkeligt efter at have været alene i halvandet år, og så lige pludselig have en partner. For der sker jo noget med en, når man er alene i så lang tid. Man tillægger sig nogle vaner. Man har så meget tid, når man er alene, som man fylder ud med fodbold og venner og alt muligt. Når man får en kæreste, skal man til at redefinere sit liv lige pludselig. Det er jo alt, der bliver ommøbleret på en eller anden måde, sagde han til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Gregers Overvad)

– Vi mødtes på en bar – hun spurgte til mine bøger og jeg til hendes kunst, afslørede Manu Sareen, 54, da SE og HØR forleden mødte ham og hans nye kæreste Simona Popovic, 30, ved bogreception i det indre København. Foto: Gregers Overvad

- Men det er fedt, understregede han samtidig. 

Manu beskriver mødet med Simona som et mirakel, fordi det er så svært at møde den rette. Derfor er den tidligere politiker både glad og taknemmelig for, at han har fået lov at opleve kærligheden igen. 

- Når man møder den store kærlighed, når man er ung, så er det fedt. Men når man så bliver ældre, tvivler man lidt mere på, at man får lov at opleve det igen. Det er der mange i min alder, som også snakker om. Når man så får lov at opleve det - det er jo virkelig et privilegie. Så uanset hvad der sker, er jeg bare enormt taknemmelig over at opleve, at kærligheden stadig eksisterer inden i mig. 

Sponsoreret indhold