Kendte9. juli 2015

Kongen af Danmark: Manisk onanist

I Danmark har vi haft en konge, der hev sig i banditten så ofte, at det afholdte ham fra at passe sit embede. Se her hvilken konge der bare ikke kunne holde fingrene for sig selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christian-d-7-onanist.jpg
 Foto: All Over

Christian d. 7. var konge af Danmark fra 1766-1808. Han blev konge i en alder af 17 år, men nåede aldrig rigtig at opnå ægte respekt som konge.

Hvorfor? Manden var rablende sindssyg, og onanerede så meget (og offentligt), at det afholdte ham fra at passe sine kongelige pligter.

- Det er påfaldende, hvordan Christians onani gentagne gange omtales i samtiden. Det peger på to forhold. Dels må Christian have onaneret ofte og temmelig utilsløret, dels blev hans onani mødt med stærk bekymring, står der i bogen ”Den almægtige: En biografi om Christian 7.” af Ulrik Langen.

Dengang opfattede man sæd som en livgivende væske, og onani var derfor ”særlig farlig for endnu ikke færdigudvoksede drenge.”

Lægerne var heller ikke sene til at koble Christian 7.’s onani-vaner med hans fysik, da han hele sit liv ”var spinkelt bygget og lille af vækst.”

Datidens hoflæger mente også, at den gentagne onani havde nedsat kong Christians fertilitet, og man var oprigtig i tvivl om han overhovedet var i stand til at få børn.

Sponsoreret indhold