Malte Ebert i knæ: Gulddreng genopstår

Gulddreng genopstår

Gulddreng genopstår

Foto: Kaspar Wenstrup

Under stor mediebevågenhed lagde Gulddreng officielt sig selv i graven i februar 2018.

Op fra asken rejste Malte Ebert sig, og han skulle nu forsøge at slå igennem uden sit arrogante og storhittende skalkeskjul.

Men det har ikke lykkedes i lige så stor stil. Sangeren hittede aldrig i lige så stor stil, som karakteren Gulddreng gjorde det.

De mange fans af den gyldne spasmager har siden begravelsen sukket efter et comeback fra "Model"-sangeren". Og nu får de det.

Over for SE og HØR bekræfter Christian Skjølstrup, som er manager for både Malte Ebert og Gulddreng, at hitmageren med solbrillerne, hættetrøjen og guldkæderne genopstår.

- Gulddreng skal hjælpe Malte med en kampagne. Så jeg ved ikke, om man kan sige, at Gulddreng er helt tilbage. Det er en kampagne, vi laver for Økologisk Landsforening, hvor vi skal sætte fokus på pesticider i vores drikkevand, afslører Chrisitan Skjølstrup over for SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Trods optrædener i både "X Factor" og "Vild med dans" hittede Malte Ebert aldrig i lige så stor stil som sit gyldne alter ego (Foto: Thomas Laursen)

I første omgang er det altså som reklamesøjle for et godtgørende formål, at Gulddreng genopstår fra de døde som en anden Jesus. Men hans manager afviser dog ikke, at det kan føre til et decideret comeback.

Kommer vi til at få nye sange fra Gulddreng?

- Det ved man aldrig, når det handler om Gulddreng, lyder det kryptiske svar fra Christian Skjølstrup.

I den seneste tid har der pludselig været aktivitet på Gulddrengs Instagram-profil, som siden 2018 ellers har været lige så uoopdateret, som hans sangkatalog efter hitmagerens stop.

Hvornår det længe ventede comeback kommer, ønskede Christian Skjølstrup ikke at svare på. Man kan håbe, at vi snart får de gyldne toner at høre igen.

For under et år siden var Malte Ebert ellers glad for at være kommet af med Gulddreng:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close