Kendte17. juni 2023

Mai Manniche om arbejdet med sin nye bog: Det har været hårdt

Det har ikke ligefrem været en dans på roser for Mai Manniche, der i sidste uge udkom med sin bog ”Mænd når de er værst”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør Mai Manniche fortælle i videoen ovenfor.
 Video: Jesper Sunesen

Det er den 39-årige smykkedesigner og coronaskeptikers egne oplevelser med mænd, der har sat gang i skriverierne af den bog, der netop er kommet på gaden.

Lyt også til episode 31 af "Sladderministeriet" med Mai Manniche nedenfor:

– Det er samlet 27 afslørende fortællinger om mænd, når de er værst – og der er faktisk også én mand, fortæller Mai Manniche, da hun gæster SE og HØRs ”Sladderministeriet”.

– Der var kun én mand, der kom med sin historie, fordi det er primært kvinder, der oplever de her ting med gaslighting, narcissisme, vold, utroskab, love bombing, manipulation – og det er ret vildt, lyder det videre fra frøken Manniche, ikke udelukkende har haft det nemt ved at skrive bogen:

Mai Manniche fortæller, at skriveprocessen har været både healende og hård.
Mai Manniche fortæller, at skriveprocessen har været både healende og hård.
 Foto: Jesper Sunesen

– Det har været healende, men det har godt nok også været hårdt at lave den. Fordi man bliver konfronteret med, hvad der foregår, og jeg bliver jo hele tiden konfronteret med min egen historie, som jo har været ret voldsomt også.

Til SE og HØR slår Mai desuden fast, at hun elsker mænd, men at hun med bogen ønsker at sætte fokus på netop mænd, når de er værst.

Hør Mai Manniche fortælle i videoen øverst i artiklen.

Du kan også se episode 31 af ”Sladderministeriet” med Mai Manniche nedenfor.

Sponsoreret indhold