Mads Mikkelsen taler ud om at overtage Johnny Depps rolle

I sidste uge blev det bekræftet, at Mads Mikkelsen overtager Johnny Depps rolle som troldmanden Grindelwald i den tredje udgave af "Fantastiske Skabninger"

Udskiftningen sker i kølvandet af, at 57-årige Depp tabte en retssag mod den britiske tabloid-avis The Sun, der havde kaldt ham "wife beater"

Den britiske domstol fandt belæg for, at avisen kunne tillade sig at give ham det mærkat, og efterfølgende har Warner Bros. ikke ønsket at være associeret med Depp. 

Derfor er det nu 55-årige Mikkelsen, der overtager rollen, og for første gang taler den danske stjerne nu ud om at skulle udfylde Depps troldmandssko:

- Altså, det kommer til at være mig, så allerede dér er der forskel, fortæller Mikkelsen til Entertainment Weekly

Skuespilleren erkender, at det ikke er nemt at skulle overtage en rolle fra en anden: 

- Men her bliver det tricky. Vi er stadig ved at finde ud af det. Der skal være en bro mellem, hvad Johnny gjorde, og hvad jeg har tænkt mig at gøre. Og på samme tid skal jeg også gøre det til mit eget. Men vi skal også finde nogle sammenhænge og overgange, så det ikke bliver fuldstændigt adskilt fra det, som han (Johnny Depp, red.) allerede så mesterligt har opnået, lyder det yderligere fra Mikkelsen. 

Artiklen fortsætter under billedet

Johnny Depp er klar til at overtage efter Johnny Depp. Foto: MEGA

"Druk"-stjernen fortæller også om, hvordan det er at lande en rolle under nogle specielle omstændigheder: 

- Jobmæssigt er det selvfølgelig super interessant og rart. Men det er chokerende, at det kommer efter, hvad der er sket, hvilket er super sørgeligt. Jeg ønsker dem begge det bedste. Det er triste omstændigheder. Jeg håber, de begge er tilbage i sadlen igen snart, lyder det fra Mikkelsen. 

"Fantastiske Skabninger 3" er sat til at få premiere 14. juli 2022. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close