Kendte4. februar 2024

Mads Mikkelsen overrasker: Dedikerer Robert-pris til 9-årig barneskuespiller

Den danske stjerne leverede en sød gestus, da han under Robert-prisen valgte at dedikere sin statuette til en ung medskuespiller fra filmen "Bastarden"
Mads Mikkelsen valgte at dele sin Robert-statuette med den unge barneskuespiller Melina Hagberg. 
Mads Mikkelsen valgte at dele sin Robert-statuette med den unge barneskuespiller Melina Hagberg.
 Foto: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne indrømmer: Jeg smadrede min karriere

Lørdag aften kunne Mads Mikkelsen tilføje endnu en fornem pris til sin samling.

Ved årets uddeling af Robert-prisen blev stjerneskuespilleren nemlig hædret for "Årets mandlige hovedrolle" som Ludvig Kahlen i den populære spillefilm “Bastarden”.

En pris, Mads Mikkelsen tog imod med et smil, men som han overraskende dedikerede til en anden, da han stod på scenen.

– Jeg har faktisk en (statuette, red.) derhjemme, og den der har været vigtigst på mange måder, for mange af os i den her film, det er lille Melina, sagde den 58-årlige skuespiller og delte æren med den svenske barneskuespiller Melina Hagberg.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-04/_lhl0901.jpg
9-årige Melina Hagberg gjorde et stort indtryk på Mads Mikkelsen, og derfor valgte han at dele sin prestigefyldte Robert-statuette med hende.
 Foto: Lars H. Laursen

Den 9-årige skuespiller har rollen som den forældreløse pige Anmai Mus, og hendes talent har ifølge Mads Mikkelsen gjort noget helt særligt for hele "Bastarden"-holdet.

– Melina har lavet det kunststykke, at hun har fået alle os voksne til at spille bedre, fordi hun bare er så vidunderlig at være sammen med. Så vi skal tage os sammen og hænge i, og gøre det lige så godt som dig.

– Så den her, den vil jeg dele med dig Melina. Du får den det første år, jeg tager den det næste år, og om 20 år, så har vi set hinanden 20 gange, lød det fra stjerneskuespilleren.

"Bastarden" var da også den helt store vinder ved årets prisuddeling af Robert Prisen.

For udover at Mads Mikkelsen snuppede prisen "Årets mandlige hovedrolle", så vandt spillefilmen også priserne "Årets Scenograf", "Årets Fotograf", "Årets Sminkør", "Årets Visuelle Effekter" samt den fornemme pris "Årets Danske Spillefilm".

Du kan se billeder af alle de kendte, der ankom til prisuddelingen i galleriet herunder.

Robert Prisen 2024

Sponsoreret indhold