Mads Mikkelsen indrømmer: Ville ønske han havde Johnny Depps nummer

I slutningen af november blev det bekræftet, at Mads Mikkelsen skulle overtage Johnny Depps rolle i ”Fantastiske Skabninger”.

Johnny Depp mistede selv rollen som troldmanden Grindelwald i sidste måned, efter han tabte retssagen om vold mod hans tidligere hustru.

I et nyt interview blev Mads Mikkelsen derfor spurgt, om han havde været i kontakt med Depp, nu hvor han skulle overtage rollen, det skriver The Independent.

- Nej, jeg kender ham ikke. Jeg har kun mødt ham en enkelt gang. Men jeg ville ønske, jeg havde hans telefonnummer, men det har jeg desværre ikke, lyder det fra den danske skuespiller.

Artiklen fortsætter under billedet

Mads Mikkelsen ville ønske, han kunne få et fif eller to fra den tidligere indehaver af rollen som troldmanden. Foto: MEGA

- Der er heller ikke andet, jeg kan gøre for at være helt ærlig. Den eneste fremgangsmåde jeg kan have er at forsøge at skabe en bro mellem, hvad han gjorde, og hvad jeg vil gøre, og så må vi se, hvordan det ender.

Artiklen fortsætter under billedet

Johnny Depp har spillet troldmanden Grindelwald i de to første film, men får altså ikke lov til at spille med i den tredje i rækken. Foto: MEGA

Men trods udfordringen, så er Mikkelsen ganske tilfreds med at have landet rollen i ”Harry Potter”-spin-off filmen.

- Jobmæssigt så er det selvfølgelig enormt interessant og dejligt, starter han og fortsætter:

- Men det er også et chok, at det skete, efter hvad der er hændt, hvilket jo er super ærgerligt og rist. Jeg ønsker dem begge alt det bedste. Det er triste omstændigheder.

Johnny Depp har spillet rollen som Grindelwald i både den første film fra 2016 og siden i 2018. Han nåede kun at optage en enkelt scene for den tredje film i rækken.

Men selvom han blev frataget sig sin rolle, så får han stadig fuld betaling for hele filmen, trods at det vil være Mads Mikkelsens navn på rulleteksterne.

"Fantastiske Skabninger" 3 er sat til at få premiere den 14. juli 2022.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close