Mads Langer glæder sig: Vi skal helt klart ha’ børn

Denne sommer har Mads Langer, 36, kunnet fejre 1-års bryllupsdag med hustruen Julie Lillelund Langer, 25, og det første år som ægtemand har ifølge stjernen været “godt og dejligt”.

- Det føles meget naturligt. Nu er der kun 49 år til guldbryllup, ler Mads Langer, da SE og HØR møder ham til pressemødet på TV 2’s “10 år på Toppen af poppen”, som han medvirker i. 

Og hvis det står til stjernen, kommer der med tiden også rollinger i hjemmet i Valby.

Artiklen fortsætter under billedet ...

- Det er en dejlig ekstra sløjfe, der er rundt omkring os, siger Mads om tilværelsen som en gift mand. Den 29. juni sidste år sagde han ja til Julie Lillelund Langer, 25. (Foto: Thomas Laursen)

- Vi skal helt klart have børn! Hvornår ved jeg ikke helt – det bliver, når det lige giver mening. Men ja, jeg glæder mig rigtig meget til, at jeg skal være far engang, siger han med et smil.

- Er det en stor børneflok, eller hvad tænker I?

- Jeg har egentlig altid haft det sådan, at jeg gerne ville have to børn og så måske adoptere et barn et sted fra – nogen, der har det svært og ikke bliver født ind i et fantastisk land, som vi lever i her.

Artiklen fortsætter under billedet ...

- Jeg glæder mig rigtig meget til, at jeg skal være far engang, siger Mads Langer, 36, til SE og HØR. (Foto: Thomas Laursen)

Men jeg tror, det kommer meget an på, hvad for nogle børn, man får, og hvordan og hvorledes. Men jeg tænker da minimum to, og så må vi se, hvad der sker derfra, lyder det fra Langer.

Berømt verden over

“Elephant”-sangeren sætter også ord på, hvordan coronakrisen har været for ham.

- Det har faktisk været en spændende tid - og selvfølgelig også skræmmende og stressende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Se Mads Langer i “10 år på Toppen af poppen” søndag den 6. september på TV 2. (Foto: TV 2: Per Arnesen)

Men jeg lavede en drive-in-koncert, og det viste sig, jeg var den første i verden, der lavede en drive-in-koncert, så det gik lige pludselig viralt, fortæller han.

- Jeg har lavet interviews med alle verdens største medier, har optrådt i “Good Morning, Canada”, været i ABC News i USA og sådan nogle ting. Så det endte med at blive lidt et eventyr med de koncerter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I TV 2-programmet kan man se sangeren sammen med Burhan G, Søs Fenger, Annika Aakjær, Barbara Moleko, Michael Falch og Teitur. (Foto: TV 2: Per Arnesen)

Siden har den stået på intimkoncerter for Mads Langer, som skulle have spillet 35 festivalkoncerter i Danmark og 15 stadionkoncerter med et tysk band i Tyskland, før coronapandemien satte en stopper for det.

Vendt på hovedet

- Det var jo selvfølgelig en masse ting, jeg havde glædet mig virkelig meget til, og som jeg ikke skulle.

Men jeg har prøvet at se, om jeg ikke kunne vende det til en slags eventyr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Efter 12 år på farten har stjernen nydt, at tempoet har været skruet lidt ned den seneste tid. (Foto: Thomas Laursen)

Selvfølgelig har jeg også været bekymret over sygdommen, men rent karrieremæssigt er det også nogle gange sundt, når alting skal vendes på hovedet, og man skal prøve at genopfinde måder at gøre ting på, man har gjort på den samme måde altid.

- Så det har været interessant at skulle arbejde med koncertformatet på en ny måde, siger sangeren.

- Jeg har haft supertravlt de seneste 12 år, hvor jeg nærmest ikke har haft en pause, så jeg har også nydt at have tid til hverdagens små glæder.

- Og din kone har haft dig hjemme lidt mere …?

- Ja, præcis! Jeg har nydt at sove i min egen seng så lang tid i træk. Det har jeg aldrig prøvet før.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close